SiolNET. Planet TV Novosti
1,22

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na Planet prihaja slovenska različica šova The Real Housewives

1,22

termometer

Na Planet prihaja šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame, v katerem bodo gledalke in gledalci dobili vpogled v življenje šestih samostojnih, temperamentnih in prepoznavnih Slovenk: Andreje Medvedič, Carmen Osovnikar, Gordane Grandošek Whiddon, Nike Čukur, Pike Zrim in Špele Kastelic.

Format oddaj The Real Housewives, ki je najbolj poznan v ZDA in se predvaja v mnogih državah sveta, prvič prihaja tudi v Slovenijo in prinaša resničen vpogled v življenje treh temperamentnih Štajerk in treh Ljubljančank, vražjih dam, ki bodo slovenskim gledalkam in gledalcem odprle vrata svojega življenja in jih večkrat pustile odprtih ust. Šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame prihaja na Planet kmalu!

Špela Kastelic Špela Kastelic Foto: Marko Delbello Ocepek 45-letna Špela Kastelic je neusahljiv izvir energije. Po izobrazbi je grafična inženirka, po horoskopu vodnarka, sicer pa lastnica Lia studia za oblikovanje in pomlajevanje telesa ter obraza, v katerega zahajajo mnoge znane Slovenke. Izjemno delovna, življenje zajema z veliko žlico in glasno izraža svoje mnenje, je strastna ljubiteljica živali in zdravega življenjskega sloga.

V hiši na obrobju Ljubljane ji družbo delajo partner, hči, sin in "mali živalski vrt", saj je lastnica dveh eksotičnih mačk, čehoslovaškega ovčjaka, frenčija, pomeranca, čivave in papagaja, na ranču blizu doma pa ima tudi konja. Neukrotljiva  blondinka je v pogonu od 6. ure zjutraj pa vse do 22. ure, je stroga mama, sovraži sisteme, obožuje svobodo. Ko si nekaj zapiči v glavo, to doseže. Obenem pa je s sedanjim partnerjem našla mir v življenju, skupaj z družino uživajo v potovanjih, izletih, dobri hrani in pijači.

Pika Zrim Pika Zrim Foto: Marko Delbello Ocepek 55-letna Pika Zrim, urednica spletnega mesta Citylife in vplivnica na Instagramu, se lahko pohvali z izjemnimi modnimi kosi v svoji garderobni omari. Pika prisega na zdrav življenjski slog, rada jaha, igra tenis in smuča ter je zelo striktna pri prehrani. Že vrsto let ne je glutena in mlečnih izdelkov. Je lastnica psa pasme ameriška akita, s katerim dnevno prehodi več kilometrov.

Mama dveh otrok in babica trem vnučkom je v svojih tridesetih letih naredila bilanco svojega življenja, zbrala pogum in se ločila ter kasneje stopila v zvezo, v kateri je še zdaj. Pravi, da je v tej zvezi spoznala, kaj pomeni biti ljubljena in spoštovana. Svoje dneve rada preživlja na kavah, kosilih in po nakupih v centru Ljubljane, kamor si z obrobja mesta želi v bližnji prihodnosti tudi preseliti. Zelo rada ureja domači vrt, svoj prosti čas pa najraje preživlja z družino, še posebej z vnučki, s katerimi skupaj ustvarjajo v kuhinji in na vrtu.

Andreja Medvedič Andreja Medvedič Foto: Marko Delbello Ocepek 56-letna Andreja Medvedič je brez dlake na jeziku, sicer pa umetniška duša, ki obožuje druženja, obvlada tajsko kuhinjo in nasploh rada uživa. Je lastnica wellness centra Sense, ki je nastal iz lastne potrebe po regeneraciji, ob tem pa se ukvarja tudi z oblikovanjem interierjev. V mladih letih je bila uspešna manekenka, aktivno je sodelovala z NSK v skupini Graditelji, nastopila pa je tudi v spotih skupine Laibach.

Srečno ločena, z nekdanjim možem sta veljala za enega najbolj prepoznavnih kreativnih parov ljubljanskega jet-seta. Je mama 18-letnemu sinu, dneve pa ji popestri tudi zvesti štirinožni spremljevalec Majke, pasme basenji. Andreja je nemirnega duha in prava popotnica. Zelo rada se seli, vendar nikoli zunaj strogega centra Ljubljane, hkrati pa poseduje še nepremičnine na Obali.

Carmen Osovnikar Carmen Osovnikar Foto: Marko Delbello Ocepek 39-letna Carmen Osovnikar je po horoskopu vodnarka, poslovna ženska, ki ima za seboj spodletel zakon. Še vedno verjame v ljubezen in si želi otrok, a nemalokrat zaradi svoje neposrednosti moškim nažene strah v kosti.

Športnica, brez dlake na jeziku, rada dobro je, vendar pa jo bomo za štedilnikom videli le izjemoma. Bomo pa zagotovo videli njeno zbirko čevljev, ki bi ji jo zavidala tudi sama Imelda Marcos. Je hči ločenih staršev, a z mamo sta še vedno zelo povezani, ob njenih odsotnostih je ona tista, ki poskrbi za njenega psa.

Carmen se lahko pohvali z razkošnim domovanjem in avtomobilom luksuzne blagovne znamke. Veliko je odsotna zaradi službenih potovanj. Je ljubiteljica potapljanja in eksotičnih počitnic, nemalokrat se odpravi tudi v Dubaj k svojim bratrancem.

ordana Grandošek Whiddon ordana Grandošek Whiddon Foto: Marko Delbello Ocepek 42-letna Gordana Grandošek Whiddon je profesionalna plesalka, koreografinja, producentka in lastnica blagovne znamke večernih oblek GGW Design, ki je nastala kot glamurozen stranski produkt njene strasti do plesa.

Energična, polna idej, odkrita, direktna, ustvarjalna in trmasta Gordana je plesala tudi za angleško kraljico, 13 let svojega življenja pa je posvetila plesnemu šovu Burn the Floor, s katerim je potovala po celem svetu – skupaj v več kot 130 držav. V šovu je spoznala svojega moža Trenta, prav tako plesalca, s katerim sta koreografirala znan TV-šov So You Think You Can Dance v Avstraliji in Vietnamu. Z združenimi močmi sta postavila na noge tudi več plesnih spektaklov po vsem svetu. Z njima so sodelovala najbolj zveneča imena svetovnega šov biznisa, med drugimi tudi Kevin Spacey, Backstreet Boys, Pixie Lott in drugi. Otrok nimata, sta pa 13 let svoje življenje delila s psičko Buddy, ki je z njima hodila tudi na vsa potovanja.

Nika Čukur Nika Čukur Foto: Marko Delbello Ocepek 40-letno Niko Čukur je Slovenija najprej spoznala kot "nr.1 ženo" reperja 6pack Čukurja, a je Nika vse več kot le to. Organizatorka dogodkov pravi, da si je s Showroom Events ustvarila sanjsko službo in je venomer v pogonu. Trenutno pripravlja večji projekt, ki bo luč ugledal to jesen. Nika in Boštjan, kot je 6packu ime, se poznata že od najstniških let, zase pravita, da sta skupaj že celo večnost. Poročena sta od leta 2011, pred tremi leti pa sta dobila prvorojenko Floro, ki je ves njun svet. Družbo jim dela tudi zelo poseben kuža Tonči. Mariborska jet-seterka obožuje morje, je iskriva in brez dlake na jeziku, vedno pozitivna in se zna zelo dobro pošaliti na svoj račun. Je velika gurmanka, a to s svojo izklesano postavo dobro skriva. Večerji parov Čukur-Grandošek Whiddon so legendarni, polni zabave, petja in plesa.

V šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame bomo na Planetu kmalu spremljali blišč, glamur, pa tudi njihovo vsakdanje dinamično življenje, energične karakterje dam brez dlake na jeziku, kosila in večerje v znanih restavracijah, izlete in potovanja, vozila ekskluzivnih blagovnih znamk, dovolile nam bodo vpogled tudi v svoja domovanja in garderobne omare. Naše vražje dame povezuje strast do življenja in dela, samostojnost, direktnost, skrb za zdrav življenjski slog in zajemanje življenja z veliko žlico. Vse so ljubiteljice narave in živali, so izjemno svobodnega in neukrotljivega duha. Vedo, kdo so in kam gredo. Kljub mnogim skupnim lastnostim pa lahko pričakujemo sezono, polno iskrivih pogovorov, različnih mnenj, dobrih žurov, tudi drame. The Real Housewives Slovenija: Vražje dame je namreč šov, pri katerem ni scenarija, je resničen vpogled v življenja naših dam.

Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na straneh YouTube in Facebook Planeta, zamujene dele pa bomo lahko prav tako spremljali na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin