SiolNET. Planet TV Exatlon
0,95

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Tako je bilo videti, ko je orkan Fiona zadel prizorišče Exatlona #video

0,95

termometer

Pred dnevi smo že poročali, da je Dominikansko republiko, kjer trenutno poteka snemanje šova Exatlon, razdejal orkan Fiona, nocoj pa si bomo v oddaji lahko ogledali, kako je bilo vse skupaj videti na samem prizorišču.

Exatlon Planet TV Exatlon: Zaradi orkana so morali evakuirati ekipo iz barake #video

Tudi Dominikanska republika se je pred dnevi znašla na poti orkana Fiona, zato je v pričakovanju hude ure življenje tam skoraj zamrlo, tudi na prizoriščih Exatlona. Tekmovalci, tudi ekipa Jadran, ki trenutno biva v baraki, so se pred srdito naravo še pravočasno umaknili na varno.

Exatlon Planet TV Teniška igralka in akrobatka sta novi tekmovalki v Exatlonu #video

Uničenje, ki ga je za sabo pustila Fiona, je težko opisati z besedami. Prebivalci vzhodnega dela otoka so ostali brez elektrike, komunikacij in oskrbe. Poligoni, srce Exatlona, so bili dodobra uničeni, snemanje pa prekinjeno. 

Exatlon Planet TV Takšno je stanje tekmovalk po hudem trku na poligonu #video

Nekaj utrinkov dogajanja si lahko ogledate v zgornjem videu, kako so tekmovalci in snemalna ekipa doživljali silovito besnenje narave in kako je bilo videti opustošenje, ki ga je pustilo za sabo, pa si boste lahko ogledali v nocojšnji oddaji Exatlon, ki bo na sporedu ob 20. uri na Planetu.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj.  

Exatlon Planet TV Hud trk na poligonu: tekmovalki je moral odpeljati rešilec #video Exatlon: Brez cenzure Planet TV Poglejte, kako se je na poligonu odrezala priljubljena voditeljica #video Exatlon Planet TV To so najboljši tekmovalci tretjega tedna Exatlona #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.      

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin