SiolNET. Planet TV Exatlon
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Teniška igralka in akrobatka sta novi tekmovalki v Exatlonu #video

0,06

termometer

Izjemno razburljivo tekmo za motivacijo v Exatlonu je tokrat popestril prihod novih tekmovalk. Ekipi sta dobili vsaka po eno novo članico za okrepitev. In kdo sta novi exatlonovki, ki se bosta podali v boj za 50 tisoč evrov?

Exatlon Planet TV Takšno je stanje tekmovalk po hudem trku na poligonu #video

Maja Zaman, 21 let, akrobatka, Novo mesto:

Exatlon | Foto:

21-letna Maja Zaman prihaja iz Novega mesta. Z gimnastiko se je ukvarjala 15 let, vmes je trenirala tudi atletiko. Trenutno dela v trampolin parku kot animatorka in na ta način ostaja v stiku z gimnastiko. Za Exatlon se je odločila, ker je želela izkusiti nekaj novega in ker je zelo tekmovalna, svojo tekmovalnost pa hoče pokazati na poligonih. "Pokazala vam bom, da nisem prišla zaman," je dejala pred vstopom v šov.

Exatlon: Brez cenzure Planet TV Poglejte, kako se je na poligonu odrezala priljubljena voditeljica #video

Katrin Kostanjšek, 21 let, teniška igralka, Ljubljana:

Exatlon | Foto:

21-letna Katrin Kostanjšek prihaja iz Ljubljane. Šport je zelo pomemben del njenega življenja. Njen najljubši šport je tenis, v preteklosti se je ukvarjala s plesom. Kar enajst let je trenirala balet in pet let rokenrol. Na Exatlon se je prijavila, ker želi preizkusiti svoje meje. "Zame porazi ne obstajajo, so le ovire do velikih uspehov," je povedala pred vstopom v šov.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj.  

Exatlon Planet TV To so najboljši tekmovalci tretjega tedna Exatlona #video Exatlon Planet TV To sta nova tekmovalca v Exatlonu #video Jutro na Planetu Planet TV V Exatlonu je začela pisati knjigo #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si.     

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin