SiolNET. Planet TV Exatlon
0,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Spoznajte novi tekmovalki v Exatlonu #video

0,18

termometer

V zadnji oddaji Exatlon smo lahko videli, kakšno opustošenje je na prizorišču in poligonih Exatlona v Dominikanski republiki pustil orkan Fiona. A ekipa je hitro poprijela za delo in usposobila poligon, na katerem se je odvila prva tekma za obstoj. Še pred pomembnim dvobojem med Triglavom in Jadranom sta obe ekipi dobili novi okrepitvi.

Exatlon Planet TV Ste videli, kako je orkan Fiona uničil poligone Exatlona? #video

Ekipo Triglav je okrepila 42-letna Jana Selič, ekipo Jadran pa 25-letna Neža Simčič. Kdo sta novi tekmovalki, izveste v nadaljevanju.

Jana Selič, 42 let, Celje, komercialistka:

Exatlon | Foto:

42-letna Jana Selič iz Celja je trenirala atletiko in bila državna prvakinja. Prepričana je, da je njena prednost v Exatlonu, da je bila šprinterka in da še vedno premore hitrost, po drugi strani je zdaj maratonka oziroma rekreativna tekačica in jo odlikuje tudi vztrajnost.

"Kdor me pozna, ve, da sem nežna in topla oseba, ampak na poligonu boste spoznali tudi borbenost levinje," je dejala pred vstopom v šov.

Exatlon Planet TV Čustven dan solidarnosti, za delo so poprijeli tudi tekmovalci

Neža Simčič, 25 let, Razdrto pri Postojni, akrobatka na trampolinih:

Exatlon | Foto:

25-letna Neža Simčič z Razdrtega pri Postojni se ukvarja z akrobatiko in je državna prvakinja v skokih z male prožne ponjave. Od nekdaj je bila zaljubljena v adrenalin, zato jo privlačijo športi, ki so raznoliki. Verjame, da je pripravljena na Exatlon, saj ima pogum in voljo, kar je po njenem mnenju najpomembnejše.

"Ne poznam strahu in tudi ne predaje. V Exatlonu bom pokazala, da znam biti res 'od hudiča'," so bile njene besede pred vstopom v Exatlon.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj.

Exatlon Planet TV Teniška igralka in akrobatka sta novi tekmovalki v Exatlonu #video Exatlon Planet TV Takšno je stanje tekmovalk po hudem trku na poligonu #video Planet na obisku, Goriška Brda Planet TV Vabljeni v Goriška brda – deželo opojnih trenutkov Jutro na Planetu Planet TV Konec tedna nogomet na Planet 2 #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin