SiolNET. Planet TV Exatlon
0,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Čustven dan solidarnosti, za delo so poprijeli tudi tekmovalci

0,43

termometer

Orkan, ki je oplazil prizorišče snemanja oddaje Exatlon Slovenija, je za seboj pustil precejšnje opustošenje, ki ga bomo videli tudi v nocojšnji epizodi ob 20. uri na Planetu. Po hudi uri so tako tekmovalci kot ekipa stopili skupaj in pomagali domačinom.

Exatlon Planet TV Tako je bilo videti, ko je orkan Fiona zadel prizorišče Exatlona #video

Pridružili so se delovni akciji v bližnji osnovni šoli, ki jo je orkan močno prizadel, pomagali očistiti tla in stene ter jih znova prebeliti, dvorišče so očistili naplavin ter poskrbeli za odvoz materiala, uredili otroško igrišče pred šolo ter ji podarili nekaj rekvizitov, s katerimi tekmovalci sicer končujejo tekme v Exatlonu.

Exatlon Planet TV Teniška igralka in akrobatka sta novi tekmovalki v Exatlonu #video

Ekipa je šoli podarila tudi nove učne pripomočke in igrače, uredila namestitev novih vrat ter podbojev in kupila tudi novo cisterno za vodo. Tekmovalci in tekmovalke tokrat niso bili člani Triglava ali Jadrana, ampak le ena predana skupina, ki je z velikim srcem in pridnimi rokami skupaj pomaga otrokom. V akciji sta seveda sodelovala tudi voditelj Jure Košir in posebni poročevalec s terena Igor Mikič.

Nekaj utrinkov z delovne akcije si lahko pogledate v fotogaleriji:

1 / 12
2 / 12
3 / 12
4 / 12
5 / 12
6 / 12
7 / 12
8 / 12
9 / 12
10 / 12
11 / 12
12 / 12

Del dneva solidarnosti, ki je bil zelo čustven tako za tamkajšnje otroke kot tudi slovenske tekmovalce in tekmovalke, bomo lahko videli v nocojšnji oddaji, ki bo ob 20. uri na Planetu. Videli bomo tudi, kako sta ekipi doživljali silovito besnenje narave in opustošenje, ki ga je pustilo za seboj.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ob sobotah pa ne zamudite komentatorske oddaje, ki jo ob tekmovalcu iz prve sezone Denisu Porčiču - Chorchypu in zmagovalcu Franku Bajcu vodi jezična Jasna Kuljaj.  

Exatlon: Brez cenzure Planet TV Poglejte, kako se je na poligonu odrezala priljubljena voditeljica #video Exatlon Planet TV To so najboljši tekmovalci tretjega tedna Exatlona #video Exatlon Planet TV Teo na robu solz: tudi to bi storil, da bi se Michael vrnil #video Exatlon Planet TV Takšno je stanje tekmovalk po hudem trku na poligonu #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin