SiolNET. Planet TV Exatlon
0,59

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Nives Orešnik se je že začela poslavljati od sotekmovalcev #video

0,59

termometer

V nocojšnji oddaji Exatlon, ki bo na sporedu ob 19.45 na Planetu, bomo spremljali izločilni dvoboj, v katerem se bosta pomerili dekleti iz rdeče ekipe. Prva dvobojevalka bo Nives Orešnik, nasprotnico pa ji bo izbrala Pina Umek.

Exatlon Planet TV Prvi poraz rdeče ekipe na najpomembnejši tekmi #video

V petem tednu so člani rdeče ekipe Triglav prvič izgubili tekmo za obstoj in zato bo v tem tednu prvič eden od njihovih tekmovalcev moral zapustiti šov. Tokrat so za izločilni dvoboj na vrsti dekleta. Statistično najslabša v rdeči ekipi je trenutno Nives, ki je tako postala prva dvobojevalka. 

Nives se je sicer takoj po porazu svoje ekipe začela zavedati, da bi lahko bila statistično najslabša tekmovalka v rdeči skupini, čeprav svojih zmag in porazov na poligonu ni beležila. 

Jutro na Planetu Planet TV Nik Korošec se je po prihodu domov že soočil z Evinim fantom #video

"Tudi zaradi vseh svojih poškodb in odsotnosti se počutim, da sem najšibkejši člen v ekipi," je povedala voditelju in dodala, da sta se tudi z Lenartom, njenim partnerjem in sotekmovalcem v ekipi, veliko pogovarjala o tem, kako bo, če bo eden od njiju moral prej zapustiti tekmovanje. 

Njene besede so zvenele, kot da se od tekmovanja poslavlja, zato jo je hudomušno prekinil voditelj. "Ne gremo še domov, Nives. Prišli smo šele do izločilnega dvoboja," je dejal in s tem nasmejal tekmovalce obeh ekip. Več v zgornjem videu.

Exatlon 800x200

Nasprotnico Nives Orešnik bo v nocojšnji oddaji izbrala statistično najboljša tekmovalka ekipe Triglav. To je po petih tednih Pina Umek, ki sploh ni pričakovala, da je statistično najboljša. Poleg izločilnega dvoboja se bodo tekmovalci v nocojšnji oddaji merili še na tekmi za medalje.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Vražje dame Planet TV Vražja dama priznala: Všeč so mi mlajši moški #video Exatlon Planet TV V Exatlon vstopila nova tekmovalca #video Vražje dame Planet TV Znana Slovenka razkrila, da je svojega očeta videla le dvakrat v življenju #video Exatlon Planet TV V Exatlon prihaja tudi Kaja Casar Vražje dame Planet TV Slovenski plesalki je moral mož dvoriti kar šest let #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin