SiolNET. Planet TV Exatlon
2,87

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

V Exatlon prihaja tudi Kaja Casar

2,87

termometer

V oddaji Exatlon, ki bo na sporedu nocoj ob 19.45, bodo člani modre ekipe Jadran končno dočakali zamenjavo za Katarino, ki je tekmovanje morala zapustiti zaradi poškodbe.

Modra ekipa je v prvih štirih tednih ostala brez kar nekaj tekmovalcev. Nekaj jih je šov moralo zapustiti zaradi poraza v dvoboju za obstanek, dodatno pa so njihove vrste razredčile še poškodbe. Iz tega razloga se je namreč poslovila najstarejša tekmovalka v šovu Katarina Jerše.

Exatlon Planet TV Kljub odhodu tekmovalke modri spet slavili #video

Potem ko sta se včeraj obe ekipi okrepili z novima tekmovalcema Janom Čampo in Markom Knafelcem, bodo nocoj v Jadranu dočakali tudi zamenjavo za "mami", kot so sotekmovalci ljubkovalno rekli Katarini.

Kaja Casar bo kot zamenjava za Katarino Jerše okrepila modro ekipo Jadran. Kaja Casar bo kot zamenjava za Katarino Jerše okrepila modro ekipo Jadran. Foto: Cagataykrvn

Ekipi, ki ta teden biva v baraki, se bo tako pridružila Kaja Casar, ki je nekateri poznajo tudi po udeležbi v enem od resničnostnih šovov, zdaj pa se bo preizkusila še na najtežji televizijski preizkušnji pri nas. Kaja velja za zapriseženo športnica, zato se novega izziva zelo veseli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Casar (@casarkaja)

"Devet let sem trenirala karate in enkrat sem na tekmovanju osvojila drugo mesto v državi. Potem sem štiri leta trenirala nogomet, v vmesnem času kljub svoji višini tudi košarko in odbojko. Nato sem se lotila nogometnega sojenja, tako da imam za sabo kar pestro športno zgodovino," je v smehu povedala simpatična 22-letnica in dodala, da ji bo prav ukvarjanje z različnimi športi prišlo še kako prav tudi v Exatlonu. "Mislim, da sem si z njimi nabrala veliko spretnosti, moč v nogah, eksplozivnost in pa seveda hitrost ter kondicijo."

Exatlon 800x200

V Exatlonu ima zato visoke cilje. "Zame je Exatlon najprej izziv, da preizkusim svojo pripravljenost, zagotovo pa merim tudi na zmago," je povedala Prekmurka, ki upa, da jo bodo v svoji sredini dobro sprejeli tudi njeni sotekmovalci iz ekipe Jadran.

Tekmovalci se bodo že nocoj na poligonu pomerili na tekmi za bonus, ki zmagovalni ekipi ekipi prinaša eno od treh mogočih oblik prednosti na tekmi za obstoj, ki bo na sporedu že jutri. Katera ekipa bo uspešnejša, pa preverite v nocojšnji oddaji.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.
Exatlon Planet TV Kakšna drama: uspel jim je neverjeten preobrat #video Vražje dame Planet TV Vražja dama priznala: Všeč so mi mlajši moški #video Exatlon Planet TV V Exatlon vstopila nova tekmovalca #video  
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin