SiolNET. Planet TV Exatlon
0,43

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Marjanca o Mikiču: Ne more biti vodja nekdo, ki je najslabši

0,43

termometer

Exatlon |  | Foto:

V Exatlonu je za nami tekma za motivacijo, ki je bila v znamenju okrnjenih zasedb v obeh ekipah. Zabavo za noč čarovnic si je pribojevala ekipa Jadran, medtem pa je v ekipi Triglav vzdušje vse slabše.

Exaton Planet TV Zaradi poškodbe je poligon zapustil v reševalnem vozilu

Znotraj ekipe Triglav so nastale manjše skupinice in vsaka izmed njih išče krivca za skromne predstave na poligonih v zadnjem času. Marjanca Polutnik in Noemi Jae sta prepričani, da je ekipa zelo slabo vodena in da na tekmah nastopajo le tisti, ki se želijo izpostavljati, preostali pa morajo čakati na svojo priložnost.

Exatlon Planet TV Nives Orešnik predala izločitveni dvoboj in zapušča Exatlon #video

Po Marjančinem mnenju velik del odgovornosti za takšno stanje nosi Igor Mikič - Mišica, ki se je samovoljno razglasil za vodjo ekipe. "Če se sam postaviš za vodjo, potem moraš biti dober vodja in moraš vedeti, kaj delaš. Kar imamo mi, je ena velika komedija. Vodja ne more biti nekdo, ki je najslabši. Kje je tu logika? Vodja mora biti nekdo, ki je boljši in vso ekipo popelje k boljšim rezultatom, ne pa nekdo, ki je najslabši in ne zna dajati napotkov ekipi."

Exatlon | Foto:

Ob tem je Noemi navedla še eno težavo njene ekipe. "Vse bolj smo prišli do individualne tekme, saj so posamezniki spoznali, da ekipne tekme ne pomenijo pravzaprav nič za njihovo končno zmago. Zato težko verjamem, da bomo lahko povrnili vzdušje, kakršno je vladalo na začetku Exatlona."

Exatlon Planet TV Tina Gaber: Mehičane smo "pohrustali kot tortilje" #video

Čeprav je vzdušje med rdečimi vse prej kot idealno, pa so tokrat v okrnjeni zasedbi na poligonu Potopljeni zaklad ekipi Jadran pokazali boljši odpor kot na zadnjih tekmah. Od fantov sta pri rdečih nastopala le Jan Čampa in Igor Mikič, medtem ko je pri Jadranu spet manjkala Eva Peternelj. Rezultat je bil izenačen vse do 8:8, nato pa je Jadranu uspelo doseči dve zaporedni točki za končnih 10:8.

Exatlon | Foto:

Z zmago so si modri priborili pravo zabavo za noč čarovnic. V strašljivih kostumih in ob dobri glasbi so preplesali noč. "Zelo dober občutek, da po dolgem času samo ne skačemo, šprintamo in mečemo, ampak tudi malce zaplešemo," je bil nad tokratno nagrado navdušen Žan Luka Konjar.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

Exatlon Planet TV Imamo v Exatlonu zaljubljeni parček? #video Vražje dame na strelišču Planet TV Vražje dame stopile v čevlje Bondovih deklet Vražje dame Planet TV Tako je vražja dama poimenovala svoje oprsje
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin