SiolNET. Planet TV Vražje dame
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vražje dame stopile v čevlje Bondovih deklet

0,02

termometer

Vražje dame na strelišču |  | Foto:

Peta epizoda šova The Real Housewives Slovenija: Vražje dame je postregla s kar nekaj drame. Potekal je namreč povratni dvoboj med Ljubljančankami in Mariborčankami. Tokrat se je spopad odvijal kar na strelišču, boljše pa so bile Ljubljančanke. Poglejte, kako so se vražje dame odrezale pri streljanju in kakšni občutki so jih ob tem prevevali.

Največje navdušenje nad streljanjem je pokazala Špela Kastelic, ki ji orožje ni tuje, saj je bil oče poklicni vojak. Špeli držanje pištole v rokah daje izjemen občutek moči. Na strelišču je tarčo zadela z vsemi petimi izstrelki, povedala pa je tudi, da namerava streljanje spremeniti v hobi. 

Vražje dame med razlago in predpripravo na streljanje. | Foto: Vražje dame med razlago in predpripravo na streljanje.

Nasprotno pa je Carmen Osovnikar že med razlago in predpripravo na streljanje pokazala svoj strah. Preostalih pet dam si je želelo preizkusiti, Carmen pa je bila ves čas tiho, globoko je dihala in postajala vse bolj bleda. Na strelišču se je sicer odrezala bolje, kot je sprva kazalo.

vražje dame Planet TV Spopad med vražjimi damami #video

Gordana Grandošek Whiddon je bila sprva nad idejo streljanja navdušena, a ni trajalo dolgo. Ko je izvedela, da bo streljala s pravo pištolo, je dejala, da ji je skoraj ušlo v hlače. Izziv je lahko speljala samo s pomočjo meditacije in z zaprtimi očmi, zato je sama sebe označila kot nevarno strelko. Ne glede na vse je vseh pet izstrelkov zadela v tarčo in vsak izstrelek bi bil smrtonosen za njenega nasprotnika.

Zadovoljni Špela Kastelic in Gordana Grandošek Whiddon po končanem streljanju. | Foto: Zadovoljni Špela Kastelic in Gordana Grandošek Whiddon po končanem streljanju.

Nika Čukur predhodnih izkušenj z orožjem ni imela, je pa razložila, da je njena tarča pomenila stres, ki ga želi odstraniti iz svojega življenja. Svoje delo je opravila brez napake, a to še vedno ni bilo dovolj, da bi ugnala svojo ljubljansko nasprotnico.

Nika Čukur je športno prenesla poraz in na koncu čestitala Andreji Medvedič. | Foto: Nika Čukur je športno prenesla poraz in na koncu čestitala Andreji Medvedič.

Andreja Medvedič se je z orožjem oziroma zračno puško srečala že v otroštvu. Takrat je oče vedno podcenjeval njene sposobnosti, saj bil mnenja, da bo vse zgrešila, ona pa je, ravno nasprotno, vedno zadela tarčo. Tudi na strelišču je Andreja izvrstno opravila svojo nalogo in Ljubljančanke popeljala v vodstvo. Še inštruktor je priznal, da je naravni talent.

Skyfall Planet TV Nedelje z Jamesom Bondom

Zadnja je streljala Pika Zrim, ki je v oddaji prvič prejela za orožje. Svojega neodobravanja ni skrivala, saj povezuje orožje z nasiljem. Kljub temu je na strelišču uživala. Morala se je umiriti in zbrati, ampak priznala je, da se bo najverjetneje še kdaj odpravila na strelišče. Vseh pet strelov je Pika izstrelila skoraj v isto mesto na tarči.

Šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame si lahko na Planetu ogledate vsako soboto ob 21.00. Zamujene dele pa lahko spremljate tudi na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.  

Vražje dame Planet TV Tako je vražja dama poimenovala svoje oprsje Vražje dame Planet TV Kdaj bleknem kaj tudi na prvo žogo #video Vražje dame Planet TV Tako se je ozračje zaostrilo pri Čukurjih doma #video milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar
Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouYubu in na strani Planeta na Facebooku

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin