SiolNET. Planet TV Vražje dame
0,80

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tako se je ozračje zaostrilo pri Čukurjih doma #video

0,80

termometer

Na Planetu si lahko vsako soboto ob 21.00 ogledate šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame. Tokrat smo doma obiskali Niko Čukur, kjer je njen mož Boštjan, prepoznaven pod vzdevkom 6 Pack Čukur, razkazal svojo zbirko čevljev in kap. Medtem pa se je ozračje med zakoncema zaostrilo ...

6 Pack Čukur, mož vražje dame Nike Čukur, je tokrat v oddaji The Real Housewives Slovenija razkazal svojo kolekcijo čevljev in kap. Sprva smo lahko videli, kateri par obutve je najnovejši v njegovi kolekciji: "Ti so od Luke Dončiča. Moramo podpirati Slovence v zamejstvu," se je pošalil Boštjan.

Vonj po strasti Planet TV Spremljajte novo telenovelo Vonj po strasti

Zataknilo pa se je pri tem, kam jih bo pospravil, saj ima omaro s čevlji in kapami povsem polno. Nika je ob tem komentirala: "To je njegov muzej. To so mali totemi, ki se jih ne sme nihče dotakniti in ki jih nihče ne zna pravilno pospraviti." Boštjan je takoj, ko je odprl omaro, videl, da mu je žena stikala po njej, saj kapa ni bila pravilno zložena.

Skyfall Planet TV Nedelje z Jamesom Bondom

"Kapo mi raje odloži na posteljo, kot pa da mi jo daš narobe zloženo v omaro," je Niki z nezadovoljstvom dejal mož, dodal pa še: "Raje jo pusti pri miru. Resno ti govorim," in pri tem požugal s prstom.

Šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame lahko na Planetu spremljate vsako soboto ob 21. uri.

Pika Zrim - Zmanjšanje oprsja Planet TV Ta vražja dama si je zmanjšala oprsje #video Nika Čukur Planet TV Tako je bila vražja dama videti prej #video Planet Vau Planet TV Ko se obrneta vlogi in mož prevzame gospodinjstvo #video Carmen Osovnikar Planet TV Carmen si želi povečati družino #video
Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouYubu in na strani Planeta na Facebooku, zamujene dele pa najdete na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin