SiolNET. Planet TV Vražje dame
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Spopad med vražjimi damami #video

0,05

termometer

Vsako soboto ob 21. uri lahko na Planetu spremljate šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame. Tokrat so se Mariborčanke z Ljubljančankami pomerile v lokostrelstvu. Poleg začetnih dvomov in težav pri ciljanju tarče smo lahko bili priča tudi povzdigovanju glasu Pike Zrim.

Vražje dame so se tokrat na dvorcu Štatenberg pomerile v lokostrelstvu. Mariborčanke so nastopile proti Ljubljančankam. Med poslušanjem navodil, kako se strelja z lokom, sprva niso kazale veliko navdušenja, saj so se bale, da si bodo poškodovale obraz ali lase.

Vražje dame pred spopadom. Vražje dame pred spopadom.

Vse dame so prvič streljale z lokom in začuda pokazale neverjeten talent. Carmen si je na tarči predstavljala osebo, ki bi jo želela zadeti, vendar ni želela razkriti, koga. Se je pa med streljanjem razjezila Pika, saj je preostale dame nadrla, naj se umirijo, ko je za streljanje na vrsti ona.

Vražje dame. Vražje dame. Na koncu je bil rezultat 75 proti 72 za Mariborčanke, zato so se dame dogovorile za povraten dvoboj. Spet bo šlo za streljanje, kakšno točno, pa boste lahko videli v eni izmed naslednjih oddaj.

Šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame je na Planetu vsako soboto ob 21. uri.

  Špela Kastelic Planet TV To vražjo damo na cesti ne upočasnijo niti kazenske točke #video Planet Vau Planet TV Ko se obrneta vlogi in mož prevzame gospodinjstvo #video Carmen Osovnikar Planet TV Carmen si želi povečati družino #video
Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na YouYubu in na strani Planeta na Facebooku, zamujene dele pa najdete na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin