Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 11. 2021,
9.11

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,94

Natisni članek

Exatlon Planet TV

Torek, 2. 11. 2021, 9.11

2 leti, 5 mesecev

Exatlon

Zaradi poškodbe je poligon zapustil v reševalnem vozilu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,94
Exaton

V Exatlonu smo spremljali še eno zelo pomembno tekmo za vilo, saj so bili v ekipi Triglav, ki v baraki domuje že dva tedna, odločeni, da si priborijo vrnitev v luksuzno domovanje. To jim tudi tokrat ni uspelo, poleg tega je Andrei Lenart na poligonu utrpel še poškodbo in tudi vzdušje v ekipi je vse bolj naelektreno.

Exatlon
Planet TV Nives Orešnik predala izločitveni dvoboj in zapušča Exatlon #video

Jutro pred tekmo na morskem poligonu Karibski zaklad je sicer več slabih novic prineslo ekipi Jadran, ki je zaradi slabega počutja pred tekmo ostala brez ene svoje tekmovalke. Modra ekipa je imela tako v boju za vilo v svojih vrstah le eno dekle, in sicer Laro Deu, ki pa se je tokrat odlično odrezala. Svoji ekipi je prinesla dve točki.

Exatlon
Planet TV Tina Gaber: Mehičane smo "pohrustali kot tortilje" #video

Na poligonu smo spremljali precej napet dvoboj, kljub na videz suvereni zmagi Jadrana z 10:6. Čeprav so modri ves čas vodili, pa je njihovo vodstvo večji del srečanja znašalo le eno ali dve točki. Dogajanje na poligonu pa je zasenčila poškodba Andreia Lenarta - Thorminatorja, ki se je nesrečno udaril v glavo in začel močno krvaveti. Kasneje ga je zdravniška služba odpeljala v bolnišnico, kjer je dobil nekaj šivov.

Trenutek, ko se je poškodoval Andrei Lenart. | Foto: Trenutek, ko se je poškodoval Andrei Lenart.

"Danes sem se prvič peljal v rešilcu s sireno. Posebno doživetje," se je po vrnitvi v barako pošalil Thorminator. "Počutje je zelo v redu. Tudi ob samem udarcu, ko sem potisnil tisti voziček in šel spodaj kot že kar nekajkrat, sem začutil, da sem nekaj udaril, ampak se mi udarec ni zdel tako hud, kot je potem naredil škode," je povedal igralec in sotekmovalcem sporočil, da je za nastope na naslednjih poligonih nekoliko vprašljiv.

Exatlon | Foto:

Triglav je s tretjim zaporednim porazom izenačil rekord v dolžini neprekinjenega bivanja v baraki, ki so ga v uvodnih treh tednih postavili člani modre ekipe Jadran. Vse bolj se zato kaže tudi slabo vzdušje v ekipi. Igor Mikič - Mišica je namreč priznal, da sta se z Marjanco Polutnik grobo sprla že na poligonu, ker naj bi mu ta očitala, da med tekmo premalo navija za sotekmovalce.

Exatlon
Planet TV Imamo v Exatlonu zaljubljeni parček? #video

Že nocoj pa bodo morali strniti svoje vrste, saj jih čaka poseben poligon, ki bo v znamenju dneva čarovnic in zato še posebej atraktiven. Ekipi Triglav in Jadran se bosta pomerili na tekmi za motivacijo.

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planeteka.si.

milijonar
Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar
Planet na obisku
Planet TV Destinacija, kjer se avantura začne #video
Vražje dame
Planet TV Kdaj bleknem kaj tudi na prvo žogo #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 
Ne spreglejte