SiolNET. Planet TV Exatlon
2,18

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Exatlon

Lina si je premislila: tudi ona ima dovolj in bi rada odšla #video

2,18

termometer

V Exatlonu bomo nocoj spremljali še zadnjo tekmo za vilo v tej sezoni. Potem ko je ekipa Triglav prvih sedem tednov preživela v udobni vili, je zadnje tri v baraki, kar je vidno načelo njihove psihofizične sposobnosti. Zato so odločeni, da zadnji teden spet preživijo v udobnejšem domovanju.

SP Katar Planet TV Na Planetu prenos tekem svetovnega prvenstva v Katarju

Nocojšnja zadnja tekma za vilo bo na polotoku Palmilla, kjer je eden od novejših poligonov Krpanova laguna. Poleg vile tekmovalce čaka še najlepša nagrada do zdaj, kar bo zagotovo vplivalo na njihovo motivacijo na nocojšnji tekmi.

Angel, Exatlon: Brez cenzure Planet TV Nekdanji exatlonovec iskreno: Obžalujem to, da v šovu nisem …

Močno željo, da bi se po treh napornih tednih vrnili v vilo, je mogoče opaziti predvsem med člani rdeče ekipe. "Jaz imam poln kufer tega dopusta. Odločil sem se, da sem se že zadnjič oprhal v tej mrzli prhi. Ne grem se več," je napol v smehu sotekmovalcem povedal Teo.

Exatlon Marjanca Planet TV Oboževalci so jo pogrešali, zdaj se je vrnila

Vesel je sicer, da je lahko izkusil barako in da ni tekmovanja preživel le v udobju. "Ampak ti začnejo najedati baraka, postelje, predvsem pa me moti prha, ki je ves čas mrzla. Prija po dnevnih tekmah, ko ti je vroče, super. Po nočni tekmi si moker, premražen in prideš pod mrzlo prho, ni super."

Planet 10 let Planet TV Deset let Planetovega ozvezdja #foto

Da imajo skromnih bivalnih razmer dovolj, so se strinjali vsi njegovi sotekmovalci, celo Lina, ki je do zdaj zatrjevala, da ji v baraki nič ne manjka. "Vsekakor imam po treh tednih tudi jaz dovolj barake. Nisem si mislila, da bom to res rekla, ampak pogrešam našo vilo in upam, da danes zmagamo in da se vrnemo nazaj," je povedala ob tem, Teo pa je napovedal, da ga snemalna ekipa po tekmi lahko najde v vili. Več v zgornjem videu.

Ali bo Triglavu po treh tednih uspela vrnitev v vilo, bomo izvedeli v nocojšnji oddaji.

Exatlon Slovenija je na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, v petek po oddaji pa ne zamudite komentatorske oddaje Exatlon: Brez cenzure z Jasno Kuljaj, Frankom Bajcem in Denisom Porčičem - Chorchypom.

Exatlon Planet TV Ste videli, kaj je uspelo exatlonovcu po vrnitvi v domovino? Exatlon Planet TV Rdeča ekipa ostala še brez ene tekmovalke: Jana se je poslovila v solzah #video Poroka na prvi pogled Planet TV Iz televizijskega šova pred oltar #video #foto  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. Več vsebin je na voljo tudi na Planeteka.si. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin