Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 11. 2021,
22.03

Osveženo pred

2 leti, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93

Natisni članek

Lara Deu Franko Bajc Exatlon Planet TV

Petek, 19. 11. 2021, 22.03

2 leti, 5 mesecev

Exatlon

Do izjemnih nagrad tokrat Lara in Franko #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93

V tokratni oddaji Exatlon smo spremljali malce drugačno tekmo za motivacijo, saj je vsak tekmovalec tekmoval zase. Po zamujeni priložnosti za zmago in odlično nagrado je bilo kar nekaj tekmovalcev močno razočaranih.

Tekma na poligonu Vražja kupola je postregla z izjemno zanimivo tekmo, ki je potekala po sistemu, ki ga poznamo s tekem za medalje. Na voljo sta bili dve nagradi, in sicer za najboljšo med dekleti in najboljšega med fanti.

Exatlon
Planet TV Ste videli, kakšne nagrade nocoj čakajo tekmovalce v Exatlonu? #video

Vsi tekmovalci so bili izredno motivirani, saj jih je za nagrado čakalo potovanje na Laponsko za dve osebi z vsemi doživetji, ki jih dežela Božička ponuja, ter bivanje v luksuznem hotelu s petimi zvezdicami. Druga nagrada pa je bilo motorno kolo. Tekmovalce sta nagradi povsem navdušili.

Carmen Osovnikar, Damjan Murko
Planet TV Carmen zaradi Damjana Murka vsa mokra #video

Na poligonu, ki ga je pred tem preizkusila le Marjanca Polutnik na izločitvenem dvoboju z Noemi Jae, je najbolj presenetila Lara Deu, ki je najprej premagala Evo, nato še Marjanco. Lara je nato dvoboj izgubila proti Evi, a ji je nato v finalu vrnila milo za drago in postala zmagovalka tekme med dekleti. 

Exatlon
Planet TV Čustveno slovo: Exatlon zapušča Žan Luka Konjar #video

Pri fantih se je ene od nagrad najbolj nadejal Alen Lamper, vendar mu na koncu ni uspel veliki met, čeprav je že izločil Sama, a se mu je kasneje zataknilo proti Andreiu Lenartu Thorminatorju, ki je imel pri zadnjem metu tudi obilo sreče. 

Na tej tekmi je bil zelo motiviran tudi Franko Bajc, ki si je po odsotnosti s poligonov želel spet okusiti slast posamične zmage. V finale je kot edini prišel z dvema točkama, kar ga je rešilo, saj je prvo tekmo proti Thorminatoju izgubil. Šele v drugem poskusu je strl njegov odpor in si zagotovil skupno zmago.

Exatlon | Foto:

Na koncu sta zmagovalca izbirala med dvema številkama, pod katerima sta bili zapisani res odlični nagradi. Franko Bajc je odločitev prepustil Lari Deu, ki je izbrala številko dve. S tem je prišla do motornega kolesa, čeprav si je morda nekoliko bolj želela odpotovati na Laponsko, kar je za nagrado dobil Franko Bajc. Kakšni so bili odzivi po posamični tekmi za motivacijo, si lahko pogledate v zgornjem videoposnetku. 

Exatlon je na sporedu od ponedeljka do petka ob 19.45. Spremljate ga lahko tudi na omrežjih Facebook in Instagram. Več ekskluzivnih vsebin najdete tudi na Planetka.si.

milijonar
Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar
Osebno z Valentino Plaskan
Planet TV Nova pogovorna oddaja Osebno z Valentino Plaskan
Zlata žoga
Planet TV Zlata žoga 29. novembra v živo na Planet 2
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.  
Ne spreglejte