SiolNET. Novice Slovenija
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zaradi tega se je Mateja Logar znašla v britanskih medijih #video

10

termometer

Kaj vse lahko pozdravi sodobna medicina? Neumnosti menda ne, čeprav se jo da ublažiti. Kako? To ve vodja svetovalne skupine pri ministrstvu za zdravje Mateja Logar, ki se je prav zaradi tega znašla celo v britanskih medijih. Verjetno ste tudi sami že opazili, da nosi majice s hudomušnimi, pomenljivimi in tudi zelo sporočilnimi napisi. So družbeno kritični, težko pa se ob njih ne nasmehnemo, tudi ker nastavljajo ogledalo vsem nam.

"Ne morem pozdraviti neumnosti, lahko pa jo ublažim, paraliziram ali intubiram," je zapis na majici Mateje Logar, ki so ga opazili tudi britanski mediji. To pa je le ena izmed okoli dvajsetih hudomušnih majic, ki jih med delom na infekcijski kliniki nosi Logarjeva.

V njeni službeni omari tako med drugim visita majici z napisi "Objemi me, sem cepljena" in "Cepila sem se, a vseeno si želim, da se nekateri od vas držite stran od mene".

Logarjeva: V tem ni treba iskati globljega pomena

Čeprav so sporočila pomenljiva, pa to ni njihov glavni namen. "Gre za moje osebno sproščanje, iskanje tudi svetle plati v življenju, nikakor pa ne želim s tem res nekaj usmerjeno sporočati. Majice so zabaven način popestritve tega resnega obdobja, nikakor pa ni treba v njih iskati nekega globljega pomena," pove Logarjeva.

Je pa Logarjeva majice s potiskom nosila že pred začetkom epidemije. Sprva je šlo za majice s potiskom njenih najljubših živali, mačk, šele kasneje pa so na vrsto prišli potiski s sporočilno vrednostjo.

Še več zanimivega o Mateji Logar boste lahko izvedeli v jutrišnji oddaji Osebno z Valentino Plaskan na Planet TV.

Zoran Janković. Mateja Logar Novice Mateja Logar zgrožena nad potezo Zorana Jankovića Mateja Logar Novice Logarjeva: To je žal recept za katastrofo #video Milan Krek v oddaji Osebno z Valentino Plaskan pokazal čustva #video Novice Milan Krek v solzah o svoji družini: Upam, da bodo zdržali #video Osebno z Valentino Plaskan Planet TV Nova pogovorna oddaja Osebno z Valentino Plaskan

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin