SiolNET. Novice Slovenija
0,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zagorela embalaža, požar povsem uničil objekt v Sevnici #foto

0,15

termometer

požar, Sevnica | Požar se je razširil v prostore in ostrešje skladišča. | Foto: PGD Boštanj
Požar se je razširil v prostore in ostrešje skladišča. Foto: PGD Boštanj

Novomeške policiste so v torek popoldne obvestili o požaru na Kvedrovi ulici v Sevnici. Ogenj je povsem uničil večji skladiščni prostor, premoženjska škoda naj bi bila ogromna.

Policijo so o požaru v Sevnici obvestili ob 17.28. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je ogenj zajel večji skladiščni prostor in streho objekta. 

Gasilcem je nekaj pred 21. uro uspelo požar pogasiti, vendar je ogenj uničil ves objekt. V požaru ni bil nihče poškodovan, vsa vozila so pravočasno umaknili, objekti v bližini niso bili ogroženi. 

Policisti so zavarovali območje požara. Ko bodo razmere to dopuščale, bodo kriminalisti opravili ogled požarišča in ugotavljali vzrok za nastanek požara. Po prvih ocenah naj bi v požaru nastala velika premoženjska škoda.

ogenj kuhinja požar Novice Ženska v stanovanju zanetila požar, med intervencijo poškodovan policist Janez Lenarčič Novice Lenarčič: EU v novo požarno sezono z okrepljeno floto za gašenje iz zraka požar Metron Inštitut Avtomoto Velik požar ob hiši Andreja Pečjaka, to je prvi odziv lastnikov #video Požar Sevnica Novice Sevniški gasilci pozivajo: zaprite okna in se ne zadržujte v bližini požara #foto

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin