SiolNET. Novice Slovenija
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Za podpredsednika vrhovnega sodišča predlagan Miodrag Đorđević

0,13

termometer

Vrhovno sodišče
Foto: Ana Kovač

Ministrica za pravosodje Andreja Katič je v ponedeljek poslala predsedniku DZ Dejanu Židanu predlog za imenovanje podpredsednika vrhovnega sodišča. Na ta položaj za prihodnjih šest let predlaga vrhovnega sodnika svetnika Miodraga Đorđevića.

Đorđevića je na to mesto predlagal že prejšnji minister za pravosodje Goran Klemenčič, a DZ predloga zaradi padca tedanje vlade ni obravnaval. Javni poziv za vložitev kandidatur je bil objavljen decembra lani.

Janez Janša Novice Janša: Zaščita presstitucije je pač prioriteta celjskega sodišča Poljska zastava Novice Sodišče EU od Poljske zahteva odpravo sporne reforme vrhovnega sodišča Selman Selmanović Novice Črnogorskega državljana, ki je pobegnil s koprskega sodišča, že prijeli

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • misterij1234 / 08.01.2019. ob 17:47 0 0

    ODKRITO SE NADALJUJE DELEGIRANJE SODNIKOV,KI NE DOSEGAJO MORALNE IN NE KVALITETNE "čistine v svojih glavah."Tovarišica Katićeva niti po moralnih niti strokovnih kompetencah ne dosega norm pravnega reda."Edino kar odlično obvlada je sodelovanje na rdečih proslavah,kjer se zbirajo oborožene sile izvirajoče izpred 75 let .

    0 0
delitve: 11
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin