SiolNET. Novice Slovenija
1,26

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V nasadih konoplje odkrili sadike, visoke tudi več kot dva metra #foto

1,26

termometer

nasad konoplja
Nasad v Brkinih Foto: PU Koper

Zaradi nasadov prepovedane droge konoplja so koprski policisti kazensko ovadili tri osumljence. Po hišnih preiskavah so zasegli 45 sadik prepovedane droge konoplje, med katerimi so nekatere v višino merile več kot dva metra.

Policisti so odkrili dva nasada prepovedane droge konoplja, enega na območju Policijske postaje (PP) Kozina, drugega na območju Policijske postaje Sežana, so sporočili iz Policijske uprave Koper. Kazensko so ovadili tri osumljene.

V Brkinih so policistom pomagali občani 

Policisti PP Kozina so v preteklem tednu v sodelovanju z občani na izredno težko dostopnem območju Brkinov odkrili nasad rastlin prepovedane droge konoplje.

Po vseh zbranih obvestilih in dokazih ter pridobljeni odredbi za hišno preiskavo, ki jo je izdalo Okrožno sodišče (OS) v Kopru, so 1. 10. 2021 pri osumljenemu z območja občine Hrpelje-Kozina opravili hišno preiskavo stanovanjske hiše in vozila, obenem je potekal tudi ogled nasada prepovedanih rastlin konoplje. Po vseh zbranih obvestilih in dokazih ter pridobljeni odredbi za hišno preiskavo, ki jo je izdalo Okrožno sodišče (OS) v Kopru, so 1. 10. 2021 pri osumljenemu z območja občine Hrpelje-Kozina opravili hišno preiskavo stanovanjske hiše in vozila, obenem je potekal tudi ogled nasada prepovedanih rastlin konoplje. Foto: PU Koper

Zasegli so 45 sadik prepovedane droge konoplje, nekatere so merile v višino do 220 cm, ter manjšo količino že posušene prepovedane droge konoplje.

Po končanem ogledu in hišni preiskavi so 57-letnega osumljenega zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu  in  predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po 1. odstavku 186. člena Kazenskega zakonika (KZ-1), kazensko ovadili in ga po usmeritvah Okrožne državne tožilke v Kopru privedli k preiskovalnemu sodniku OS v Kopru, ki je zanj odredil pripor. Po končanem ogledu in hišni preiskavi so 57-letnega osumljenega zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu  in  predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po 1. odstavku 186. člena Kazenskega zakonika (KZ-1), kazensko ovadili in ga po usmeritvah Okrožne državne tožilke v Kopru privedli k preiskovalnemu sodniku OS v Kopru, ki je zanj odredil pripor. Foto: PU Koper

Pri Sežani preiskali prikolico gojiteljev konoplje

Policisti PP Sežana so 1. 10. 2021 v vasi pri Sežani opravili hišno preiskavo v prikolici, kjer prebivata osumljena 57-letnik in 54-letnica, in tudi na vrtu, kjer gojita prepovedano drogo konoplja.

Med hišno preiskavo so policisti našli in zasegli 35 rastlin, visokih od 80 do 100 centimetrov, ter vrečko listov in vršičkov konoplje.

Tudi gojitelja iz okolice Sežane sta osumljena storitve kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi  v športu in predhodnimi sestavinami za  izdelavo prepovedanih drog po 1. odstavku 186. člena Kazenskega  zakonika, saj sta prepovedano drogo gojila skupaj, dobiček pa sta si delila.
Tudi gojitelja iz okolice Sežane sta osumljena storitve kaznivega dejanja Neupravičena proizvodnja in promet s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi  v športu in predhodnimi sestavinami za  izdelavo prepovedanih drog po 1. odstavku 186. člena Kazenskega  zakonika, saj sta prepovedano drogo gojila skupaj, dobiček pa sta si delila. Foto: PU Koper

Policija Novice V Kopru in okolici prijeli dva preprodajalca drog Policija Novice Policisti so ga zalotili, ko je s kolesom prevažal sadiko konoplje CBD Trendi S konopljo nad težave s kožo! konoplja Novice Zasegli 626 sadik in še posušeno konopljo, glavnega osumljenca še iščejo #foto konoplja Novice 65-letnik doma gojil konopljo, zasegli 120 različnih sadik in še naboje Prehitra vožnja, divjanje Novice Filmski lov: bežal v nasprotni smeri z odprtimi vrati, vrglo ga je v zrak − skrival je travo

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin