Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
12. 1. 2024,
16.33

Osveženo pred

3 mesece, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09

Natisni članek

droge policija Goriška

Petek, 12. 1. 2024, 16.33

3 mesece, 2 tedna

Na Goriškem 48-letnica v pripor zaradi prepovedane droge

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,09
trava, droga, konoplja | Osumljenko so pridržali in jo v torek kazensko ovadili zaradi utemeljenega suma storitve štirih kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog in suma storitve kaznivega dejanja omogočanje uživanja prepovedanih drog. | Foto Shutterstock

Osumljenko so pridržali in jo v torek kazensko ovadili zaradi utemeljenega suma storitve štirih kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog in suma storitve kaznivega dejanja omogočanje uživanja prepovedanih drog.

Foto: Shutterstock

Novogoriški kriminalisti so v ponedeljek opravili hišno preiskavo pri 48-letni ženski na Goriškem v zvezi s prepovedanimi drogami. Našli in zasegli so več različnih snovi, za katere je obstajal sum, da gre za prepovedane droge. Preiskovalni sodnik je zanjo odredil pripor, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Zasegli so ji več različnih snovi, med drugim več zavitkov z rjavo snovjo (sum, da gre za prepovedan heroin), PVC zavitek z nekaj grami posušenih delcev zelene rastline (sum, da gre za konopljo), neznano količino razsute rjave snovi (sum, da gre za heroin). Prav tako so ji v sklopu hišne preiskave zasegli tudi druge predmete oz. pripomočke (elektronske naprave). Zasežene snovi so poslali na nadaljnjo analizo.

policija, policijski avto
Novice V Mariboru v nesreči umrl 65-letni turški državljan

Osumljenko so pridržali in jo v torek kazensko ovadili zaradi utemeljenega suma storitve štirih kaznivih dejanj neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog in suma storitve kaznivega dejanja omogočanje uživanja prepovedanih drog. Privedli so jo k dežurnemu preiskovalnemu sodniku, ki jo je po zaslišanju poslal v pripor.

droge, zaseg, policija, Ormož
Novice Novo odkritje policije: ženski zasegli 210 sadik konoplje in samostrel
Orožje
Novice Trije Slovenci na Hrvaškem obtoženi preprodaje drog in orožja
Policija, Slovenija,  policijski avto
Novice Trije državljani Romunije zaradi suma petih velikih tatvin v priporu
Ne spreglejte