SiolNET. Novice Slovenija
7,40

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Marta Kos razkrila premoženje: nepremičnine, prihranki in pol milijona v pokojninskem skladu

7,40

termometer

Marta Kos | Podpredsednica Gibanja Svoboda Marta Kos se podaja v boj za predsedniški stolček. | Foto: STA
Podpredsednica Gibanja Svoboda Marta Kos se podaja v boj za predsedniški stolček. Foto: STA

Tudi kandidatka za predsednico države Marta Kos je razkrila svoje premoženje, ki med drugim obsega 460 tisoč evrov vrednostih papirjev in kapitalskih naložb, pol milijona v pokojninskem skladu, nepremičnino v Ljubljani, vredno 147 tisoč evrov, in audija A6 avant.  

Marta Kos, predsedniška kandidatka Gibanja Svoboda, ki se po rezultatih Medianine ankete ne bi uvrstila v drugi krog volitev, je na spletni strani objavila svoje premoženjsko stanje. 

Na bankah ima 84 tisoč evrov in 161 tisoč švicarskih frankov prihrankov ter 460.224 evrov vrednostnih papirjev in kapitalskih naložb. 

Kosova ima v pokojninskem skladu pol milijona evrov, kot pojasnjuje, od prodaje dveh nepremičnin, in sicer od polovice hiše v Ljubljani po ločitvenem postopku in stanovanja na Ravnah na Koroškem po smrti staršev. V Ljubljani ima še stanovanje, ki ga je Gurs ocenil na 147.691 evrov. Je lastnica osebnega vozila audi A6 avant, letnik 2014. 

Kosova je lastnica in samostojna podjetnica KOS CONSULTING & COACHING, Ženeva. Kot je še sporočila, nima plemenitih kovin, plovil, kriptovalut, niti dragocenih umetnin. 

Marta Kos Novice Hladna prha za predsedniško kandidatko Marto Kos Marta Kos Novice Tako Marta Kos odgovarja Milanu Kučanu

Svoje premoženje je prva razkrila predsedniška kandidatka Nataša Pirc Musar. Tudi preostale kandidate in kandidatke za predsedniški stolček smo prosili za razkritje premoženjskega stanja. Koliko imajo pod palcem Anže Logar in Nina Krajnik, si lahko preberete spodaj. V prihodnjih dneh bomo objavili še premoženje kočevskega župana Vladimirja Prebiliča, ki je prav tako napovedal, da se podaja v boj za predsedniški stolček. 

nataša pirc musar Novice To je premoženje Nataše Pirc Musar: motor, delnice, nepremičnine … Nina Krajnik Novice Premoženje Nine Krajnik: podedovana hiša po pokojni materi in devet let stara dacia Anže Logar Novice Razgaljamo premoženja kandidatov: to je imetje Anžeta Logarja

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin