SiolNET. Novice Slovenija
6,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Premoženje Nine Krajnik: podedovana hiša po pokojni materi in devet let stara dacia

6,53

termometer

Nina Krajnik | Predsedniška kandidatka Nina Krajnik jamči za nevladno organizacijo, ki ima trenutno deset tisoč evrov. | Foto: Twitter
Predsedniška kandidatka Nina Krajnik jamči za nevladno organizacijo, ki ima trenutno deset tisoč evrov. Foto: Twitter

Premoženje kandidatke za predsednico republike Nine Krajnik obsega hišo v vrednosti 80 tisoč evrov, ki jo je podedovala po pokojni materi, in devet let star avtomobil dacia duster. Jamči za nevladno organizacijo, ki ima trenutno deset tisoč evrov. "Drugega premoženja ali prihrankov nimam," je pojasnila Krajnikova. 

Potem ko je svoje, dobrega pol milijona evrov vredno premoženje razkrila kandidatka za predsednico republike Nataša Pirc Musar, smo za informacije o premoženjskem stanju zaprosili vse, ki so napovedali kandidaturo za položaj predsednika oziroma predsednice države. Tokrat si lahko preberete, kakšno je premoženjsko stanje psihoanalitičarke in doktorice filozofije Nine Krajnik, ki je pred kratkim napovedala kandidaturo za predsednico republike.

"Moje premoženje obsega podedovano hišo po moji pokojni materi v vrednosti 80 tisoč evrov, vozim devet let star dacia duster. Jamčim za nevladno organizacijo, ki ima trenutno deset tisoč evrov. Drugega premoženja ali prihrankov nimam," je sporočila.

Krajnikovo pri kandidaturi med drugim podpirajo profesor prava Peter Jambrek, profesor in sodnik Tone Jerovšek, smučarski skakalec Lovro Kos, astronom in fizik Bojan Kambič, podjetnik in glasbenik Pavle OkornNataša Elvira Jelenc iz društva onkoloških bolnikov, predsednica ženskega odbora društva PEN Gabriela Babnik in akademski slikar Matej Metlikovič.

Nina Krajnik Novice V boj za predsednico tudi Nina Krajnik Nina Krajnik Novice Nina Krajnik tudi uradno za predsednico države: Slovenska družba se mora ozdraviti

Pol milijona evrov vredno premoženje Nataše Pirc Musar

Prva med kandidatkami za predsednico republike je premoženje na svoji spletni strani razkrila Nataša Pirc Musar. Predsedniška kandidatka ima med drugim na banki 30 tisoč evrov gotovine, približno 13 tisoč evrov ima v delnicah Krke.

Več o premoženjskem stanju Pirc Musarjeve si lahko preberete spodaj. 

nataša pirc musar Novice To je premoženje Nataše Pirc Musar: motor, delnice, nepremičnine …

V prihodnjih dneh bomo objavili premoženjsko stanje še preostalih kandidatk in kandidatov za predsednika republike. 

 

Ministrstva za zunanje zadeve. Anže Logar. Novice Anže Logar tudi uradno: Po tehtnem premisleku sem se odločil ... #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin