Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jure Gregorčič

Sreda,
20. 7. 2016,
7.13

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

Siol z vami na dopustu Potovalni Avtomoto Terenski Avtomoto Toyota

Sreda, 20. 7. 2016, 7.13

6 let, 7 mesecev

Izjemni posnetki narave in terenske vožnje …

Po divjem avstralskem brezpotju s hišo na kolesih

Jure Gregorčič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75
GallBoys 4x4 toyota avstralska divijna

Skupina navdušenih avstralskih terenskih voznikov in ljubiteljev narave GallBoys (oče Barry, pet sinov in zdaj tudi že vnuki) je na spletu objavila novo serijo izjemnih posnetkov 4x4 avanture po avstralski divjini. Njihova značilnost je, da prek brezpotja s svojimi toyotami vlečejo tudi bivalne prikolice, prirejene za najbolj surove terene.

Bitka za vsak kilometer pod žgočim soncem

Ekipa GallBoys se je s toyotami tokrat pognala od otoka Fraser prek osrednjega Queenslanda do severne obale. S seboj so znova imeli terensko bivalno prikolico. Gre za izdelek specializiranega družinskega podjetja Kedron Caravans, v katerem že tretja generacija izdeluje te posebne hiše na kolesih, prirejene za vleko po najtežjih terenih.

Naša afriška avantura …

Sredi maja smo podobno avanaturo za volanom nove toyote hilux doživeli tudi na Avtomotu, ko smo se podali v divjino namibijskih gora, puščave in sipin.

Šest dni smo daleč na jugu črne celine preverjali terenske sposobnosti toyote in se vrnili polni vtisov. Kliknite na spodnje povezave in se prepričate, zakaj je v Afriki in Avstraliji toyota prva izbira vseh, ki kilometre in spomine nabirajo onstran asfalta.

Daleč tam spodaj, globoko pod ekvatorjem, v čarobni deželi na jugozahodu Afrike, Namibiji, smo okusili čar in pasti peščenih avtocest črne celine. Verjemite, v sončnem dnevu in pod nebom brez oblačka lahko vidljivost za volanom v hipu postane nična. Veter z boka je na peščeni avtocesti odrešitev za oči. Postanek za fotografijo zahteva previdnost, tam zunaj je divjina, čisto prava. Ob cesti se sončijo tudi kobre in črne mambe. | Foto: Jure Gregorčič Daleč tam spodaj, globoko pod ekvatorjem, v čarobni deželi na jugozahodu Afrike, Namibiji, smo okusili čar in pasti peščenih avtocest črne celine. Verjemite, v sončnem dnevu in pod nebom brez oblačka lahko vidljivost za volanom v hipu postane nična. Veter z boka je na peščeni avtocesti odrešitev za oči. Postanek za fotografijo zahteva previdnost, tam zunaj je divjina, čisto prava. Ob cesti se sončijo tudi kobre in črne mambe. Foto: Jure Gregorčič

Vstopite v avstralsko delavnico Kedron Caravans:

Ne spreglejte