Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 8. 2024,
14.02

Osveženo pred

2 uri, 12 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,19
DNK preživnina otrok Brazilija nogometaš Neymar

Natisni članek

Ponedeljek, 12. 8. 2024, 14.02

2 uri, 12 minut

Nekdanja manekenka trdi, da je Neymar oče njenega otroka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,19
Neymar Jr. | Nogometni zvezdnik ima obilico dela s težavami, ki se ne dotikajo z nogometom povezanih tem. | Foto Guliverimage

Nogometni zvezdnik ima obilico dela s težavami, ki se ne dotikajo z nogometom povezanih tem.

Foto: Guliverimage

Brazilski nogometni velezvezdnik Neymar Jr. se je v obdobju, ko okreva po težki poškodbi in vrača na nogometne zelenice, znašel pred novo afero, saj nekdanja madžarska manekenka trdi, da je oče njene desetletne hčerke.

Nogometaš Neymar Jr. v zadnjem času, ko okreva po poškodbi, ki jo je staknil v dresu Brazilije, medijskih naslovnic ne polni s pisanjem o mojstrskih nogometnih vragolijah na zelenicah, ampak veliko bolj z zasebnim življenjem. Potem ko je 32-letni Brazilec konec preteklega meseca delil novico, da je še tretjič postal oče, vsi trije njegovi otroci imajo drugo mater, se je nogometaš zdaj znašel pred novimi težavami, povezanimi s preteklimi razmerji.

Neymar
Trendi Neymar spet postal oče, vsi trije otroci imajo drugo mamo

Nogometaš je znan po tem, da hitro menja partnerke, zato se kdaj zaplete tudi s katero izmed deklet, ki kasneje trdijo, da je slavni Brazilec oče njenih otrok. Tako se je zgodilo tudi nedavno, saj Madžarka Gabriella Gaspar trdi, da je Neymar oče njene hčerke Jasmin Zoe, in zahteva test DNK ter več deset tisoč evrov mesečne preživnine.

Srečala sta se po njegovi tekmi v Boliviji

Kot trdi nekdanja manekenka, ki danes dela kot trgovka, je bil otrok spočet v noči, ki jo je preživela z Neymarjem, medtem ko je bil nogometaš v Boliviji z brazilsko reprezentanco leta 2013. Po srečanju naj bi se brazilski zvezdnik vrnil v domovino in nikoli več ni stopil v stik z njo.

Gabriellin odvetnik je potrdil, da so od Neymarja zahtevali DNK-test za ugotovitev očetovstva. Madžarska manekenka v tožbi zahteva 30 tisoč evrov mesečne preživnine za otroka in dodatnih 3,6 milijona evrov, ki naj bi ji jih izplačal za zadnjih deset let.

O'Globo je poročal, da naj bi Gasparjeva že od leta 2022 poskušala vzpostaviti stik z Neymarjem, a neuspešno.

Neymar se pripravlja na novo nogometno sezono v dresu Al Hilala. | Foto: Guliverimage Neymar se pripravlja na novo nogometno sezono v dresu Al Hilala. Foto: Guliverimage

Neymar že oddal vzorec?

Igralec Al Hilala naj bi domnevno že oddal vzorec DNK v Belu Horizonteju in zdaj čakajo na rezultate, medtem ko bodo genetski material Gasparjeve hčerke iz Madžarske poslali na testiranje. Po mnenju Neymarjevih svetovalcev preiskava očetovstva poteka diskretno, predstavniki Gasparjeve pa so izjavili, da zadeve trenutno ne morejo več komentirati, je poročala Tribuna.

Neymar sicer trenutno okreva po poškodbi kolena in se pripravlja na novo nogometno sezono v dresu savdskega kluba Al Hilal.

Preberite še:

Neymar
Sportal Neymar še ni okreval po poškodbi kolena
Ne spreglejte