Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 8. 2024,
8.56

Osveženo pred

1 ura, 53 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,91
voditelj radio Denis Avdić Radio 1 Jana Morelj

Natisni članek

Ponedeljek, 26. 8. 2024, 8.56

1 ura, 53 minut

Jana Morelj v solzah sporočila, da se poslavlja od Denis Avdić Showa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,91
Jana Morelj | Voditelji jutranjega programa Denis Avdić Showa (od leve proti desni): Jana Morelj, Miha Deželak, Lara Tošić in Denis Avdić. | Foto Mediaspeed

Voditelji jutranjega programa Denis Avdić Showa (od leve proti desni): Jana Morelj, Miha Deželak, Lara Tošić in Denis Avdić.

Foto: Mediaspeed

Priljubljena radijska voditeljica Jana Morelj se po 13 letih poslavlja od Denis Avdić Showa na Radiu 1. Novico, s katero je presenetila številne poslušalce, je razkrila v današnjem jutranjem programu, kamor se je vsa ekipa vrnila po poletnem premoru. 

Kot pravi, se od Radia 1 ne poslavlja popolnoma in bo ostala del ekipe, a natančnih načrtov za svojo nadaljnjo kariero ni razkrila. 

Želi se posvetiti svoji hčerki Mii

"Prihodnji teden gre Mia v šolo, v prvi razred. Rada bi ji dala še več mame, rada bi se zbujala z njo, rada bi jo vozila v šolo, rada bi se učila z njo. Rada bi imela pri tem veliko več energije, kot je imam zdaj. In ta jutranji urnik se ne sklada s tem. Tako da, to je moj zadnji teden v Denis Avdić Showu in v petek je moj zadnji šov," je pojasnila, zakaj ne bo več del jutranjega programa na Radiu 1. 

In dodala: "Čeprav imam družino, ki se ji reče Mia, imam na radiu še eno družino. In tega ne bi želela menjati, ampak tako življenje nanese. Ne grem pa iz hiše, ostajam na Radiu 1, tako da bo malo lažje." 

Spominjali se bodo njenih začetkov

Denis Avdić je v nadaljevanju pojasnil, da jim je Jana novico razkrila že pred časom in jih šokirala. "Zagotovo gre za odločitev, ki jo podpiramo. V bistvu ji malce zavidam," je dodal.

Njen zadnji delovni teden bo tako v celoti posvečen prav njej. V jutranjem programu se bodo namreč spominjali njenih začetkov in vsega lepega, kar je storila. Ne bodo pozabili niti na njeno dobrodelnost in številne težke trenutke, ki jih ta prinese. 

Jano Morelj poleg radijske voditeljice poznamo tudi kot napovedovalko vremena na POP TV. Kot pravi, bo načrte za nadaljnjo kariero razkrila ob koncu meseca, bo pa njena služba obarvana malce bolj rockovsko.

Jana Morelj je bila vsako leto tudi del dobrodelnega decembrskega maratona na Radiu 1. | Foto: Mediaspeed Jana Morelj je bila vsako leto tudi del dobrodelnega decembrskega maratona na Radiu 1. Foto: Mediaspeed

Preberite tudi: 

Anja Ramšak, radijska voditeljica, Radio 1; Jana Morelj, radijska in TV voditeljica
Trendi Jana Morelj pokazala novega izbranca, tudi on dela na radiu
Miha Deželak Eva Cimbola Spotkast
Novice Deželak Junak uspešen, za počitnice otrok zbranih več kot 1,2 milijona evrov
Nuša Lesar
Trendi Priljubljena voditeljica Nuša Lesar se je vrnila na televizijo
Ne spreglejte