Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
9. 10. 2024,
9.18

Osveženo pred

2 uri, 1 minuta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3,50

Natisni članek

Natisni članek

razhod ljubezen ljubezen Valter Kramar Ana Roš

Sreda, 9. 10. 2024, 9.18

2 uri, 1 minuta

Nekdanji mož Ane Roš ima 34 let mlajšo, zdaj pričakujeta otroka

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3,50
Valter Kramar in Ana Roš | Ana Roš in Valter Kramar sta se ločila po 25 letih zveze. | Foto Mediaspeed

Ana Roš in Valter Kramar sta se ločila po 25 letih zveze.

Foto: Mediaspeed

Valter Kramar je po ločitvi od kuharske mojstrice Ane Roš znova našel srečo v ljubezni. Po poročanju revije Lady se je zaljubil v Minejo Lazar, hčer svojega dobrega prijatelja Edija Lazarja. Med njima je kar 34 let starostne razlike, 23-letnica pa naj bi bila tudi noseča.

Da se Ana Roš in Valter Kramar po 25 letih zveze ločujeta, sta potrdila leta 2021. Med njima naj bi začelo škripati že leta 2019, ko se je Roš odselila iz družinske hiše, a novice takrat ni želela komentirati. 

Pred tem sta dolga leta veljala za uspešen podjetniški par. Gostilno Franko, ki jo je Kramar podedoval od svojega očeta, sta namreč spremenila v Hišo Franko, ki se lahko danes pohvali s tremi Michelinovimi zvezdicami.

Pričakujeta prvega skupnega otroka

57-letnik je po ločitvi stopil na samostojno kulinarično pot in v Kobaridu odprl Hišo Polonka, kjer ponujajo tradicionalne jedi ter domače pivo iz mikropivovarne Feo, katere lastnik je prav tako Kramar. 

Po ločitvi od kuharske mojstrice in odprtju restavracije pa se je tudi znova zaljubil. Njegovo srce je ogrela 23-letna Mineja Lazar, ki je od njega mlajša kar 34 let. Je tudi hčer njegovega dobrega prijatelja Edija Lazarja, lastnika priljubljenega kampa Lazar ob reki Soči.

Da je njuna zveza resna, kaže tudi dejstvo, da naj bi bila 23-letnica noseča in s Kramarjem pričakuje prvega skupnega otroka. Zadnji ima iz zakona z Ano Roš sicer 21-letnega sina Svita in 20-letno hčer Evo Klaro, pred tem pa je bil poročen še s Čehinjo, s katero ima sina. 

Nekdanja zakonca s sinom Svitom in hčerko Evo Klaro. | Foto: Mediaspeed Nekdanja zakonca s sinom Svitom in hčerko Evo Klaro. Foto: Mediaspeed

Preberite tudi: 

Leonardo Fonseca
Trendi Odšel je od Ane Roš, zdaj bo kuhal v Mariboru
As in Jaz
Trendi Ana Roš tretja na izboru najboljših kuharskih mojstrov na svetu
As in Jaz
Trendi Nad znano ljubljansko gostilno zrasel hotel z restavracijo Ane Roš #foto
Ne spreglejte