Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 10. 2024,
12.02

Osveženo pred

1 dan, 1 ura

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Orange 7,39

Natisni članek

Natisni članek

patriarhat dojenje Spotkast Spotkast Ana Dolinar

Četrtek, 24. 10. 2024, 12.02

1 dan, 1 ura

Ana Dolinar Horvat o dojenju petletnega sina: Poskušam slediti sebi #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Orange 7,39

Igralka Ana Dolinar Horvat je v najnovejši epizodi Spotkasta povedala, da se ji je po tretjem porodu življenje obrnilo na glavo. Zdaj živi drugače kot prej in predvsem posluša samo sebe – tudi kar zadeva dojenje. Pogovoru z Evo Cimbolo, v katerem je odkrito spregovorila o svojem življenju in vlogi žensk v današnjem svetu, lahko v celoti prisluhnete tukaj!

Ko je igralka Ana Dolinar Horvat poleti na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram objavila posnetek, na katerem doji petletnega sina Luna, je to razumljivo sprožilo številne odzive. Tudi sama je takrat pod objavo zapisala, da "že dolgo ni razjezila IG občinstva", a da se je odločila posnetek objaviti predvsem zato, da dojenje normalizira tudi za druge mame. "Normalno je slediti tistemu, kar vam narekuje vaš materinski čut," je zapisala.

Tudi v pogovoru za Spotkast je Ana povedala, da jo tako pri družinskem življenju kot pri skrbi za zunanjo podobo vodi predvsem poslušanje sebe. "Trudim se odložiti ves balast, ki si ga skozi življenje nakopljemo," je povedala in dodala, da poskuša videti skozi vsa ta ponotranjena prepričanja, ki v resnici niso njena.

Celotnemu pogovoru za Spotkast, v katerem je beseda tekla tudi o dvojnih standardih, sprejemanju temnopoltih otrok v slovenski družbi, boleči izgubi otroka, odnosu z možem in o "hakeljcu svobodne izbire", prisluhnite tukaj!
Teja Jugovic, Coolmamacitaa, Spotkast
Novice Coolmamacita Teja Jugovic: Sem kot reklamni pano #Spotkast
Gašper Šircelj, Spotkast
Novice Iz Maribora do Singapurja na kolesu: Če si dober, bodo tudi drugi prijazni do tebe
Rebeka Dremelj, Spotkast
Novice Rebeka Dremelj: Za odnose sem se v preteklosti preveč razdajala #video
Ne spreglejte