Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
5. 8. 2021,
18.57

Osveženo pred

2 leti, 8 mesecev

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

komedija Jon Hamm Jeremy Renner Ed Helms TV Telekoma Slovenije

Četrtek, 5. 8. 2021, 18.57

2 leti, 8 mesecev

V videoteki DKino!

Ti loviš! (Tag)

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Ti loviš! | Tag © 2018 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Tag © 2018 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.

Zvezdniška igralska zasedba na čelu z Edom Helmsom, Jonom Hammom in Jeremyjem Rennerjem v zabavni in po resnični zgodbi posneti komediji o skupini odraslih prijateljev, ki že trideset let tekmujejo v igri "Ti loviš". Samo eden med njimi v igri še nikoli ni bil poražen, drugi pa so odločeni to za vsako ceno spremeniti.

ZDA │ 2018 │ 96 min. │ Komedija

R: Jeff Tomsic I: Ed Helms, Jeremy Renner, Jake Johnson, Jon Hamm, Hannibal Buress

IMDb: 6,5/10 │ Rotten Tomatoes: 56 % │ Uporabniki Googla: 86 %

Peterica prijateljev iz otroštva že 30 let tradicionalno tekmuje v igri "Ti loviš", kjer je dovoljeno prav vse, za zmago pa tvegajo zdravje, službe in odnose. Letošnja igra tako sovpada s poroko Jerryja.

Ta je edini neporažen igralec, za preostale štiri pa je dogodek popolna priložnost, da Jerryja končno premagajo, za kar so pripravljeni iti v ekstremne podvige. Toda Jerry nikakor ni lahka tarča.

Fotogalerija
1 / 9

"Ti loviš! je resnično smešen film o moški menopavzi." Nigel Andrews, Financial Times


"Film Ti loviš! je, tako kot igra sama, velika razposajena zabava." Katie Walsh, Los Angeles Times


"Spodbujen z odlično igralsko zasedbo in zabavnim vzdušjem je ta film morda prav tisto, kar iščete za vroč poletni večer." Peter Travers, Rolling Stone


Napovednik filma Ti loviš!:

Zanimivosti:

  • Film temelji na resnični zgodbi skupine prijateljev iz mesta Spokane v ameriški zvezni državi Washington. Ti so kar 28 let vsak februar cel mesec igrali igro "Ti loviš".
    Ti loviš! | Foto:
    Januarja 2013 je njihov podvig povzel novinar časnika The Wall Street Journal Russell Adams, naslednji mesec pa so že prodali pravice za upodobitev njihove zgodbe.
  • Ustvarjalci so si dovolili nekaj umetniške svobode. V resnici je v igri sodelovalo deset prijateljev, igro so igrali februarja in ne maja in tega niso počeli med službami.
  • Ti loviš! | Foto: Jeremy Renner si je med izvajanjem kaskaderske točke zlomil desni komolec in levo zapestje, zato je moral med snemanjem nekaterih prizorov nositi zelena mavca, ta pa so pozneje digitalno odstranili.
  • Film je znova združil Eda Helmsa in Rashido Jones. Pred tem sta oba igrala v priljubljeni humoristični seriji Pisarna, njuna lika pa so predstavili celo v isti epizodi.
  • Ti loviš! | Foto: Jeremy Renner in Jon Hamm sta bila soigralca že v kriminalnem trilerju Mesto (2010), Isla Fisher pa je s Hammom sodelovala že med snemanjem akcijske komedije Jonesova: Vohunska soseda (2016).
  • Pasti in zvočni učinki, ki jih vidimo oziroma slišimo v sekvenci lovljenja v gozdu, so posvetili filmu Predator (1987).
  • Ustvarjalci so sprva načrtovali, da bosta v filmu igrala Will Ferrell in Jack Black, vendar sta oba igralca še pred začetkom produkcije odstopila od projekta.

TV-priporočila: Zgodbe, ki jih pripoveduje morje
Trendi Zgodbe, ki jih pripoveduje morje

Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.


 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Ta nora osemdeseta
Trendi Ta nora osemdeseta (Everybody Wants Some!!)
Skupaj skupaj
Trendi Skupaj skupaj (Together Together)
Ribičevi prijatelji
Trendi Ribičevi prijatelji (Fisherman's Friends)
Ne spreglejte