SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
 • Messenger
 • Messenger
V videoteki DKino!

Ti loviš! (Tag)

Ti loviš!
Tag © 2018 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Zvezdniška igralska zasedba na čelu z Edom Helmsom, Jonom Hammom in Jeremyjem Rennerjem v zabavni in po resnični zgodbi posneti komediji o skupini odraslih prijateljev, ki že trideset let tekmujejo v igri "Ti loviš". Samo eden med njimi v igri še nikoli ni bil poražen, drugi pa so odločeni to za vsako ceno spremeniti.

ZDA │ 2018 │ 96 min. │ Komedija

R: Jeff Tomsic I: Ed Helms, Jeremy Renner, Jake Johnson, Jon Hamm, Hannibal Buress

IMDb: 6,5/10 │ Rotten Tomatoes: 56 % │ Uporabniki Googla: 86 %

Peterica prijateljev iz otroštva že 30 let tradicionalno tekmuje v igri "Ti loviš", kjer je dovoljeno prav vse, za zmago pa tvegajo zdravje, službe in odnose. Letošnja igra tako sovpada s poroko Jerryja.

Ta je edini neporažen igralec, za preostale štiri pa je dogodek popolna priložnost, da Jerryja končno premagajo, za kar so pripravljeni iti v ekstremne podvige. Toda Jerry nikakor ni lahka tarča.

1 / 9
2 / 9
3 / 9
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

"Ti loviš! je resnično smešen film o moški menopavzi." Nigel Andrews, Financial Times


"Film Ti loviš! je, tako kot igra sama, velika razposajena zabava." Katie Walsh, Los Angeles Times


"Spodbujen z odlično igralsko zasedbo in zabavnim vzdušjem je ta film morda prav tisto, kar iščete za vroč poletni večer." Peter Travers, Rolling Stone


Napovednik filma Ti loviš!:

Zanimivosti:

 • Film temelji na resnični zgodbi skupine prijateljev iz mesta Spokane v ameriški zvezni državi Washington. Ti so kar 28 let vsak februar cel mesec igrali igro "Ti loviš".
  Ti loviš!
  Januarja 2013 je njihov podvig povzel novinar časnika The Wall Street Journal Russell Adams, naslednji mesec pa so že prodali pravice za upodobitev njihove zgodbe.
 • Ustvarjalci so si dovolili nekaj umetniške svobode. V resnici je v igri sodelovalo deset prijateljev, igro so igrali februarja in ne maja in tega niso počeli med službami.
 • Ti loviš! Jeremy Renner si je med izvajanjem kaskaderske točke zlomil desni komolec in levo zapestje, zato je moral med snemanjem nekaterih prizorov nositi zelena mavca, ta pa so pozneje digitalno odstranili.
 • Film je znova združil Eda Helmsa in Rashido Jones. Pred tem sta oba igrala v priljubljeni humoristični seriji Pisarna, njuna lika pa so predstavili celo v isti epizodi.
 • Ti loviš! Jeremy Renner in Jon Hamm sta bila soigralca že v kriminalnem trilerju Mesto (2010), Isla Fisher pa je s Hammom sodelovala že med snemanjem akcijske komedije Jonesova: Vohunska soseda (2016).
 • Pasti in zvočni učinki, ki jih vidimo oziroma slišimo v sekvenci lovljenja v gozdu, so posvetili filmu Predator (1987).
 • Ustvarjalci so sprva načrtovali, da bosta v filmu igrala Will Ferrell in Jack Black, vendar sta oba igralca še pred začetkom produkcije odstopila od projekta.

TV-priporočila: Zgodbe, ki jih pripoveduje morje Trendi Zgodbe, ki jih pripoveduje morje

Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.


 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Ta nora osemdeseta Trendi Ta nora osemdeseta (Everybody Wants Some!!) Skupaj skupaj Trendi Skupaj skupaj (Together Together) Ribičevi prijatelji Trendi Ribičevi prijatelji (Fisherman's Friends)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin