Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 6. 2024,
8.52

Osveženo pred

2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,21

Natisni članek

Misija: Nemogoče film igralec Jeremy Renner

Četrtek, 6. 6. 2024, 8.52

2 tedna

Jeremy Renner zavrnil sodelovanje v novem filmu serije Misija: Nemogoče

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,21
Jeremy Renner | Igralec je vlogo agenta Brandta odigral v filmu iz leta 2011 Misija: Nemogoče – protokol duh kot tudi v poznejšem iz leta 2015 Misija: Nemogoče – Odpadniška nacija. | Foto Guliverimage

Igralec je vlogo agenta Brandta odigral v filmu iz leta 2011 Misija: Nemogoče – protokol duh kot tudi v poznejšem iz leta 2015 Misija: Nemogoče – Odpadniška nacija.

Foto: Guliverimage

Ameriški igralec Jeremy Renner je zavrnil sodelovanje v novem delu slavne filmske franšize Misija: Nemogoče. Tudi tokrat naj bi namreč upodobil agenta Williama Brandta, ki pa naj bi ga v tokratnem, že osmem nadaljevanju serije ubili. "Ne boste me zvlekli na snemanje in ubili moj lik," je bil po pisanju revije Variety ogorčen nad ponudbo.

Po pisanju ameriške filmske revije Variety naj bi Renner pri snemanju filma sodeloval le teden dni, saj naj bi agenta Brandta ubili že takoj na začetku filma. "Tega ne morete narediti," je Renner sporočil ustvarjalcem filma. Ima namreč občutek, da se ga želijo na ta način čim prej znebiti. Kot je dodal v smehu, je to kriče povedal tudi režiserju filma Christopherju McQuarrieu.

Renner tako ni del igralske zasedbe, čeprav je bil do nedavnega odprt za sodelovanje. "Rad imam te fante, sploh Toma (Cruisea) imam zelo rad. Zelo smo se zabavali in ta lik mi je zelo všeč," je poudaril igralec.

Nov film naj bi na platna prišel maja prihodnje leto

Igralec je vlogo agenta Brandta odigral v filmu iz leta 2011 Misija: Nemogoče – protokol duh kot tudi v poznejšem iz leta 2015 Misija: Nemogoče – Odpadniška nacija.

Misija: Nemogoče je serija ameriških akcijsko-vohunskih filmov, ki temelji na televizijski seriji iz leta 1966, ki jo je ustvaril Bruce Geller. Serijo filmov s prvim leta 1996 je v glavnem produciral Tom Cruise, ki v njej igra agenta Ethana Hunta. Novi film, ki naj bi na filmska platna prišel maja 2025, bo že osmi po vrsti.

Jernej in Monika Kuntner
Trendi Igralec Jernej Kuntner z ženo praznuje 30. obletnico poroke
Joe Jonas
Trendi Joe Jonas je navdušen nad Črno goro
Ne spreglejte