Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
14. 1. 2020,
18.14

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

advertorial TV-serija detektiv TV Telekoma Slovenije Pickbox

Torek, 14. 1. 2020, 18.14

2 meseca, 2 tedna

Pickbox NOW

Razrešujte primere z najbolj znanimi televizijskimi detektivi

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Trije sloviti TV-detektivi

Hercule Poirot, Endeavour Morse in Jack Frost so izmena, ki so se zapisala v srca številnih ljubiteljic in ljubiteljev TV-kriminalk, vse napete preiskave omenjenih detektivov pa lahko spremljate v videoteki Pickbox NOW na televiziji Telekoma Slovenije.

Novi papež
Trendi Jude Law in John Malkovich v razburljivi zgodbi o dveh papežih
Agatha Christie: Poirot (Agatha Christie's Poirot)

Trije sloviti TV-detektivi | Foto:

Belgijec Hercule Poirot, plod domišljije pisateljice Agathe Christie in eden od najslovitejših detektivov na svetu, se pojavi v 33 romanih, eni predstavi (Black Coffee) in v več kot 50 kratkih zgodbah, ki so jih objavili med letoma 1920 in 1975.

V priljubljeni britanski seriji je naslovnega junaka sijajno upodobil igralec David Suchet. Vsaka od 70 epizod je priredba romana ali kratke zgodbe Agathe Christie, Poirot pa je v njih glavni detektiv v preiskavi zločinov, najpogosteje umorov.

V videoteki Pickbox NOW je na voljo vseh 13 sezon serije Agatha Christie: Poirot.

Napovednik serije Poirot:

Top 30 filmov preteklega desetletja
Trendi Top 30 filmov preteklega desetletja
Inšpektor Morse (Inspector Morse)

Trije sloviti TV-detektivi | Foto:

Serijo Inšpektor Morse so posneli po romanih Colina Dexterja, na lestvici stotih najboljših britanskih serij vseh časov pa je zasedla 42. mesto. Dokaz njene priljubljenosti sta tudi dve TV-izpeljanki – seriji Lewis in Endeavour.

John Thaw je izjemno užival v vlogi Morsa, saj je po igralčevih besedah ta lik povsem drugačen od klasičnih detektivov, kot sta Poirot ali Sherlock Holmes. Čeprav je Morse genialen, se lahko tudi zmoti in pogosto aretira napačnega človeka, njegove primere pa vedno spremljajo ironične okoliščine.

V videoteki Pickbox NOW je na voljo vseh 12 sezon serije Inšpektor Morse.
Rdeče sence
Trendi Skrivnosti izginule deklice v seriji Rdeče sence
V Frostovem slogu (A Touch of Frost)

Trije sloviti TV-detektivi | Foto:

Ena od najdaljših TV-serij temelji na romanih R. D. Wingfielda, v glavni vlogi Jacka Frosta – izkušenega in predanega detektiva, ki ima pogosto težave z nadrejenimi – pa spremljamo Davida Jasona.

Frost je zelo nadarjen in sočuten detektiv, njegov značaj pa opredeljujejo tudi druge, manj vzorne navade in lastnosti, na primer pitje čaja in kave drugih ljudi, zanemarjen zunanji videz in nered v prostorih, kjer se zadržuje.

Z birokracijo noče imeti opravka, zato morajo birokratske naloge običajno opraviti njegovi sodelavci, dokazov in drugih informacij o primerih pa si ne zapisuje v policijsko beležnico, temveč na različne papirčke, ki jih najde v svojih žepih.

V videoteki Pickbox NOW je na voljo vseh 15 sezon serije V Frostovem slogu.

Napovednik serije V Frostovem slogu:

Januar 2020 na HBO
Trendi Aquaman proti Temnemu feniksu in štiri odlične serije

Kako gledati Pickbox NOW?

Vsebine videoteke Pickbox NOW so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte