SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
Videoteka Pickbox NOW

Skrivnosti izginule deklice v seriji Rdeče sence

Rdeče sence
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Francoska kriminalna serija Rdeče sence (Les Ombres Rouge/The Red Shadows) pripoveduje o mladi ženski, ki se vrne k družini po tem, ko je bila leta pogrešana oziroma je veljala za mrtvo. Njena vrnitev sproži družinske spore in vrsto nasilnih dogodkov, na dan pa privrejo številne temačne skrivnosti.

Grozljivke za popolno noč čarovnic Trendi Trideset grozljivk za popolno noč čarovnic

Leta 1993 ugrabijo petletno Claro Garnier in zanjo zahtevajo visoko odkupnino. Vendar na dan, ko naj bi jo izročili, Clarino mamo ubijejo, deklica pa izgine. Je ostala živa? Dolgoletni misterij povzroča trpljenje dekličini družini in vsej krajevni skupnosti.

Petindvajset let po ugrabitvi njena starejša sestra, policistka Aurore (Nadia Farès), med preiskavo umora naleti na sledi, ki dokazujejo, da je Clara (Manon Azem) še vedno živa.

Ta zdaj živi v Italiji in se ne zaveda, od kod v resnici izvira. Aurore kljub nejevernemu očetu in željam svojih dveh bratov pregovori Claro, naj se vrne k družini in ji pomaga odkriti resnico o ugrabitvi. Toda Clarina vrnitev razkrije družinske skrivnosti in sproži niz nasilnih dogodkov.

Prvo sezono serije Rdeče sence si lahko premierno ogledate v videoteki Pickbox NOW na televiziji Telekoma Slovenije.
November na Viasat Explore Trendi Zanimivi prevozi z jeklenimi pticami

Napovednik serije Rdeče sence:

Strah in groza na malih zaslonih Trendi Strah in groza na malih zaslonih

Kako gledati Pickbox NOW?

Vsebine videoteke Pickbox NOW so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.


 Preberite tudi:

Premieri serij Moč in Kdo bo koga Trendi Kdo bo koga v zadnji sezoni serije Moč? Detektiv Baptiste Trendi Enkrat detektiv, vedno detektiv Talenti v belem Trendi Sedem presenetljivih dejstev, ki jih niste vedeli o seriji Talenti v belem

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin