Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
6. 8. 2020,
13.44

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

TV-serija film premiera HBO TV Telekoma Slovenije

Četrtek, 6. 8. 2020, 13.44

3 leta, 8 mesecev

Avgust na HBO

Pošasten rasizem in sila Vojne zvezd

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Avgust 2020 na HBO

Avgusta bosta na programe in storitve HBO prispeli novi seriji Lovecraftova država in Ljubezensko življenje, ljubiteljice in ljubitelji filmov pa si boste lahko ogledali vse dele slovite ZF-sage Vojna zvezd.

Greš? Grem! (Ideš? idem!)
Trendi Komično potovanje regionalnih zvezd omrežja YouTube
SERIJE MESECA

Nova serija spremlja temnopoltega vojnega veterana, ki se po koncu 2. svetovne vojne odpravi po ZDA poiskat izgubljenega očeta, pri čemer se spopade tako z ustrahovanjem rasistov kot s strašljivimi pošastmi, ki so pobegnile iz pripovedi slavnega H. P. Lovecrafta. • Premiera serije: v ponedeljek, 17. 8., ob 20. uri na HBO.* │ Prva epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Nova serija spremlja temnopoltega vojnega veterana, ki se po koncu 2. svetovne vojne odpravi po ZDA poiskat izgubljenega očeta, pri čemer se spopade tako z ustrahovanjem rasistov kot s strašljivimi pošastmi, ki so pobegnile iz pripovedi slavnega H. P. Lovecrafta. • Premiera serije: v ponedeljek, 17. 8., ob 20. uri na HBO.* │ Prva epizoda bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

Antološka serija bo v vsaki sezoni spremljala različne junakinje in junake, ki iščejo ljubezen, vsaka epizoda pa nam bo predstavila eno od njihovih ljubezenskih razmerij. V prvi sezoni bo imela osrednjo vlogo Anna Kendrick. • Premiera serije: v ponedeljek, 10. 8., ob 21. uri na HBO.* │ Na HBO OD/GO je že na voljo celotna prva sezona serije.

 | Foto: Antološka serija bo v vsaki sezoni spremljala različne junakinje in junake, ki iščejo ljubezen, vsaka epizoda pa nam bo predstavila eno od njihovih ljubezenskih razmerij. V prvi sezoni bo imela osrednjo vlogo Anna Kendrick. • Premiera serije: v ponedeljek, 10. 8., ob 21. uri na HBO.* │ Na HBO OD/GO je že na voljo celotna prva sezona serije.

V četrti sezoni politične drame se podjetje Reddick, Boseman & Lockhart znajde na neznanem ozemlju. Po izgubi največje stranke so prisiljeni sprejeti ponudbo pravniške multinacionalke in postati majhno hčerinsko podjetje, ob tem pa se morajo še boriti za svojo neodvisnost. • Premiera nove sezone: v četrtek, 20. 8., ob 22. uri na HBO 3.* │ Na HBO OD/GO je že na voljo celotna četrta sezona serije.

 | Foto: V četrti sezoni politične drame se podjetje Reddick, Boseman & Lockhart znajde na neznanem ozemlju. Po izgubi največje stranke so prisiljeni sprejeti ponudbo pravniške multinacionalke in postati majhno hčerinsko podjetje, ob tem pa se morajo še boriti za svojo neodvisnost. • Premiera nove sezone: v četrtek, 20. 8., ob 22. uri na HBO 3.* │ Na HBO OD/GO je že na voljo celotna četrta sezona serije.

Dobrodošli v filmski džungli
Trendi Dobrodošli v filmski džungli
FILMSKE USPEŠNICE MESECA

Razburljiva pustolovščina temelji na istoimenski knjižni uspešnici Eoina Coflera in spremlja hrabrega mladeniča, ki se znajde v bitki moči in norosti nasproti močne skrivnostne rase vil, ki stojijo za izginotjem njegovega očeta. • Premiera: v nedeljo, 23. 8., ob 20. uri na HBO.* │ Na HBO OD/GO bo film na voljo od nedelje, 9. avgusta.

 | Foto: Razburljiva pustolovščina temelji na istoimenski knjižni uspešnici Eoina Coflera in spremlja hrabrega mladeniča, ki se znajde v bitki moči in norosti nasproti močne skrivnostne rase vil, ki stojijo za izginotjem njegovega očeta. • Premiera: v nedeljo, 23. 8., ob 20. uri na HBO.* │ Na HBO OD/GO bo film na voljo od nedelje, 9. avgusta.

Film predstavlja vrhunec in zaključek najslavnejše vesoljske sage vseh časov o večnem boju dobrega in zla, v osrčju tega boja pa je Rey (Daisy Ridley) – nekoč neznana sirota, zdaj pa zadnje upanje upornikov in poslednji jedi v galaksiji. • Premiera: v nedeljo, 9. 8., ob 20. uri na HBO.* │ Na HBO OD/GO bo film na voljo od petka, 7. avgusta.

 | Foto: Film predstavlja vrhunec in zaključek najslavnejše vesoljske sage vseh časov o večnem boju dobrega in zla, v osrčju tega boja pa je Rey (Daisy Ridley) – nekoč neznana sirota, zdaj pa zadnje upanje upornikov in poslednji jedi v galaksiji. • Premiera: v nedeljo, 9. 8., ob 20. uri na HBO.* │ Na HBO OD/GO bo film na voljo od petka, 7. avgusta.

Kar nekaj časa je minilo, odkar so Spencer, Fridge, Bethany in Martha igrali davno pozabljeno igro Jumanji. Ko se eden od njih znova znajde v njej, preostali odidejo za njim, da bi ga rešili, toda igra se je medtem spremenila. Glavne vloge v filmu so odigrali Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Awkwafina in Nick Jonas. • Premiera: v nedeljo, 16. 8., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.

 | Foto: Kar nekaj časa je minilo, odkar so Spencer, Fridge, Bethany in Martha igrali davno pozabljeno igro Jumanji. Ko se eden od njih znova znajde v njej, preostali odidejo za njim, da bi ga rešili, toda igra se je medtem spremenila. Glavne vloge v filmu so odigrali Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Awkwafina in Nick Jonas. • Premiera: v nedeljo, 16. 8., ob 20. uri na HBO.* │ Film bo še isti dan na voljo tudi na HBO OD/GO.


Napovednik filma Vojna zvezd: Vzpon Skywalkerja:

Julij 2020 na HBO
Trendi Julijska pot do filmskih in TV-zvezd

Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.

Lov na čarovnice
Trendi To je najodmevnejša skandinavska serija leta

Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

*Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda nazaj.

Klub Colectiv
Trendi Pretresljiva resnica o smrtonosnem požaru v romunskem nočnem klubu
Ne spreglejte