Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
13. 7. 2020,
12.56

Osveženo pred

3 leta, 9 mesecev

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Natisni članek

YouTube zvezda vplivneži Kaya Solo komedija HBO TV Telekoma Slovenije

Ponedeljek, 13. 7. 2020, 12.56

3 leta, 9 mesecev

HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Komično potovanje regionalnih zvezd omrežja YouTube

Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
Greš? Grem! (Ideš? idem!) | Film Greš? Grem! bodo na programu HBO premierno predvajali v četrtek, 16. julija, ob 20. uri. | © 2020 Home Box Office, Inc. All rights reserved.

Film Greš? Grem! bodo na programu HBO premierno predvajali v četrtek, 16. julija, ob 20. uri. | © 2020 Home Box Office, Inc. All rights reserved.

V komediji Greš? Grem! se regionalni vplivneži in vplivnice podajo na potovanje iz Zagreba v Istanbul z namenom, da bi preboleli nekdanje in našli nove ljubezni ter sodelovali v igričarskem obračunu, slovenske barve v filmu pa zastopa YouTuberka Kaja Kočevar – Kaya Solo.

Julij na Viasat Explore
Trendi Julijski konci tedna v znamenju ribolova in iskalcev zlata

Film Greš? Grem! (Ideš? Idem!) je po scenariju Nikoline Bogdanović režiral hrvaški režiser Ljubo Zdjelarević, v njegovem celovečernem prvencu pa igrajo številne zvezde omrežij YouTube in Instagram iz regije.

Med njimi so Slovenka Kaja Kočevar – Kaya Solo, hrvaške zvezde Vid Juračić, Veronika Rosandić, Fran Lauš in Nika Ilčić, srbska zvezdnika Bogdan Ilić – Baka Prase in Nenad Krstić – Tony TCTN ter Amel Družanović – Meca Cazin iz Bosne in Hercegovine.

Divja pustolovščina pisane mednarodne druščine

Da bi pozdravila svoje strto srce, se Veronika odpravi na potovanje v Istanbul, ki ga je sicer načrtovala s svojim nekdanjim fantom Franom. Na pot jo povabi prijateljica Kaja, njun prijatelj iz otroštva Vid pa ukrade dedkov star kombi, ki jih popelje na razburljiv izlet prek Srbije in Bolgarije do Turčije.

V filmu Greš? Grem! je eno od glavnih vlog odigrala slovenska zvezdnica omrežja YouTube Kaja Kočevar – Kaya Solo (na fotografiji levo). | © 2020 Home Box Office, Inc. All rights reserved. | Foto: V filmu Greš? Grem! je eno od glavnih vlog odigrala slovenska zvezdnica omrežja YouTube Kaja Kočevar – Kaya Solo (na fotografiji levo). | © 2020 Home Box Office, Inc. All rights reserved.

Na poti se trojici pridruži navdušenec nad igrami Baka Prase, ki ga v Istanbul vleče ideja o tem, da bi v živo premagal svojega virtualnega nasprotnika, turškega prvaka Merta Efeeja, s seboj pa pripelje tudi svoje popolno nasprotje – umirjenega, tihega in vase zaprtega Tonija.

Ko prispejo v Turčijo, ekipa sproščeno uživa v prvih vtisih čudovitega Istanbula, nato pa spoznajo, da njihov kombi nezadržno drsi v Bospor …

Film Greš? Grem! bodo na programu HBO premierno predvajali v četrtek, 16. julija, ob 20. uri.

Lov na čarovnice
Trendi To je najodmevnejša skandinavska serija leta
Fotogalerija
1 / 10

Napovednik filma Greš? Grem!:

TV-priporočila: Tom Hanks
Trendi Dvakratni oskarjevec, ki je reševal vojaka Ryana

Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.

Klub Colectiv
Trendi Pretresljiva resnica o smrtonosnem požaru v romunskem nočnem klubu

Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

*Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda za nazaj.

Vem, da je to res
Trendi Mark Ruffalo v epski zgodbi o izdaji, žrtvovanju in odpuščanju
Ne spreglejte