SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
Že v videoteki DKino!

Pasji smisel življenja 2 (A Dog's Journey)

Pasji smisel življenja 2
Foto: Blitz Film & Video Distribution
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Po knjižni uspešnici W. Brucea Camerona posneto nadaljevanje filma Pasji smisel življenja spremlja nove reinkarnacije psička Baileyja in odkrivanje smisla lastnega obstoja skozi življenja ljudi, ki jih sreča.

ZDA │ 2019 │ 104 min. │ Družinska komična drama

R: Gail Mancuso│ I: Dennis Quaid, Josh Gad, Marg Helgenberger, Kathryn Prescott

IMDb: 7,4/10 │ Rotten Tomatoes: 50 % │ Uporabniki Googla: 94 %

Psiček Bailey je doživel že štiri reinkarnacije v štiri različne pasme, zadaj pa uživa na kmetiji v Michiganu s svojo družino v sestavi Ethana, njegove žene Hannah in njune vnukinje CJ.

Beg ljubimcev Trendi Merritt Wever in Domhnall Gleeson sta ljubimca na begu

Preden zapusti to življenje, obljubi Ethanu, da bo spremljal CJ in jo čuval za vsako ceno. Bailey z deklico ustvari nepretrgano vez in tako odkrije svoje novo poslanstvo …

1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10

"Približno na polici filma se zavemo, kako globoko se Mancuso in ekipa poglobita v smisel tega pasjega življenja. Gre za to, kako lahko psi zapolnijo luknjo v vašem srcu, ki jo je morda zapustil človek." Katie Walsh, Los Angeles Times

TV-priporočila: Filmske upodobitve knjižnih del Trendi Spektakularne filmske upodobitve knjižnih del

"Tako kot bodo številni drugi, sem tudi jaz užival ob filmu na razdvojen način, ki se dotika bistva domišljije – na pol sem verjel temu, za kar sem želel, da je resnično, in sprejemal čustveno manipulacijo, kadarkoli je bilo to mogoče." Joe Morgenstern, Wall Street Journal

Napovednik filma Pasji smisel življenja 2:

Zanimivosti:

  • Tako kot predhodnik, film Pasji smisel življenja (A Dog's Purpose, 2017), tudi nadaljevanje temelji na istoimenski knjižni uspešnici W. Brucea Camerona, avtor knjižne predloge pa je tudi scenarist filma.
  • Pasji smisel življenja 2 Marg Helgenberger in Dennis Quaid sta upodobila zakonca že v komični drami V dobri družbi (2004).
  • Pet dni pred premiero filma, 11. maja 2019, je za rakom umrla predhodnica Helgenbergerjeve v vlogi Hannah, igralka Peggy Lipton.
  • Psičku Baileyju je, tako kot njegovim prejšnjim utelešenjem, glas posodil Josh Gad.
  • Pasji smisel življenja 2 Napovednik za film so izdali v istem tednu kot napovednik za tematsko sorodno družinsko pustolovščino Belline pasje dogodivščine (2019).
  • Film so snemali pod delovnim naslovom Molly in Max.
  • Pasji smisel življenja 2 je celovečerni režijski prvenec z dvema emmyjema nagrajene dolgoletne režiserke serij Midve z mamo, Sodobna družina in 30 Rock Gail Mancuso.
HBO: Gospa Amerika Trendi Oskarjevka Cate Blanchett kot konservativna "gospa Amerika"

Videoteka DKino na televiziji Telekoma Slovenije: programsko mesto 5.

Film je na voljo tudi v spletni videoteki DKino na www.tvin.si.


 V videoteki DKino si oglejte tudi:

Bacek Jon film: Farmagedon Trendi Bacek Jon film: Farmagedon (Shaun the Sheep Movie: Farmageddon) Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2 Trendi Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov 2 (The Secret Life of Pets 2) Neverjetno življenje psička Enza Trendi Neverjetno življenje psička Enza (The Art of Racing in the Rain)

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin