SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
0,06

termometer

  • Messenger
  • Messenger
TV Telekoma Slovenije

Jennifer Garner vas vabi, da se ji pridružite na taborjenju #video

0,06

termometer

Premiera serije Taborjenje
Serija Taborjenje temelji na istoimenski britanski seriji avtorice Julie Davis in spremlja skupino starih prijateljev, ki se odpravijo na taborjenje, kjer bodo slavili tudi pomemben rojstni dan. Foto: © 2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved.

Jennifer Garner je zvezdnica nove HBO-jeve komične serije o prijateljih, ki naj bi preživeli prijeten konec tedna v naravi. Toda taborjenje se sprevrže v preizkušnjo za zakonski stan, izkušnjo pa zaznamuje tudi ženska zlonamernost, zaradi česar bi jo vsi udeleženci najraje čim prej pozabili.

Filmi Matta Damona Trendi Nadarjeni gospod Damon – od matematičnega genija do marsovca #foto #video

Komična serija Taborenje (Camping) v duhu "vrnitve k naravi" prikazuje taborniški konec tedna, ki ga priredi patološko pedantna in z nadzorom obsedena Kathryn (Jennifer Garner) kot darilo za 45. rojstni dan svojega prijaznega moža Walta (David Tennant).

Doživetje, ki naj bi bilo sproščujoče, se sprevrže v pravcato preizkušnjo za njun zakonski stan. Stvari skrenejo po zlu, ko se tam prikažejo njena pohlevna sestra Carleen (Ione Skye), njena nekdanja najboljša prijateljica, vzvišeno pravičniška Nina-Joy (Janicza Bravo) in svobodomiselna Jandice (Juliette Lewis).

Težave g. Picklesa Trendi Kakšne težave pestijo Jima Carreyja? #video

Mračen in zabaven izlet v osmih delih

Scenaristi in producenti serije Taborenje so avtorica in zvezdnica TV uspešnice Punce (Girls) Lena Dunham, izvršna producentka Punc Jenni Konner in John Riggi. | © 2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. Scenaristi in producenti serije Taborenje so avtorica in zvezdnica TV uspešnice Punce (Girls) Lena Dunham, izvršna producentka Punc Jenni Konner in John Riggi. | © 2018 Home Box Office, Inc. All rights reserved. Čeprav ima Kathryn najboljše namene – ali pa prav zaradi njih –, konec tedna v naravi spremljajo nenehni prepiri, izpovedi, živalski vpadi, obiski pri zdravniku in številne ženske zlonamernosti, ki bi jih vsi skupaj najraje pozabili.

Na mračnem in zabavnem izletu se nesrečnežem pridružijo še Waltov najboljši prijatelj George, nekdanji mož Nine-Joy, čigar naivni videz prikriva komaj prikriti bes, njegov nedavno ločeni prijatelj Miguel, ki doživlja krizo srednih let, in od zasvojenosti ozdravljeni Carleenin fant, ki se vse bolj bliža očitnemu samouničenju.

Pravi detektiv Trendi Dočakali smo prvi napovednik tretje sezone Pravega detektiva #video

Serija, po kateri si ne boste več želeli obiskati gozda

Scenaristi in producenti serije, ki temelji na istoimenski britanski seriji avtorice Julie Davis, so avtorica in zvezdnica TV uspešnice Punce (Girls) Lena Dunham, izvršna producentka Punc Jenni Konner in John Riggi.

"Ko sva si ogledali britansko različico serije, sva vedeli, da bo to zelo zabaven koncept za scenariste in igralce,“ sta izjavili Lena Dunham in Jenni Konner.

"Navdušeni sva nad igralsko zasedbo in zaradi same zgodbe, pa tudi zaradi tega, ker si po ogledu serije nikoli več ne boste zaželeli iti v gozd."

Glasba v filmu Trendi Filmski portreti imen, ki so krojila glasbeno industrijo #foto #video

Premiera serije Taborjenje bo v ponedeljek, 15. oktobra, ob 21. uri na programu HBO, še isti dan pa bo ta na voljo tudi na storitvah videa na zahtevo HBO On Demand in HBO GO.

Napovednik serije Taborjenje:

HBO GO na televiziji Telekoma Slovenije Trendi HBO GO – najboljše serije in filmi vedno in povsod, tudi ko ste na dopustu #video

Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.


Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda nazaj.

Pretežki Trendi Težave s čezmerno težo so lahko preteklost! #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 11
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin