Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
3. 9. 2018,
15.59

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije Jim Carrey Michel Gondry HBO TV-serija

Ponedeljek, 3. 9. 2018, 15.59

4 leta, 6 mesecev

TV Telekoma Slovenije

Kakšne težave pestijo Jima Carreyja? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10
Težave g. Picklesa | Serija težave g. Picklesa spremlja ikono otroške televizije in simbol prijaznosti ter modrosti ameriških otrok. | Foto © 2018 "Kidding" Showtime Networks Inc. All Rights Reserved.

Serija težave g. Picklesa spremlja ikono otroške televizije in simbol prijaznosti ter modrosti ameriških otrok.

Foto: © 2018 "Kidding" Showtime Networks Inc. All Rights Reserved.

Dvakratni prejemnik zlatega globusa Jimm Carrey se je po 14 letih znova povezal z režiserjem filma Večno sonce brezmadežnega uma, oskarjevcem Michelom Gondryjem, in posnel serijo Težave g. Picklesa. Rezultat njunega drugega sodelovanja je zgodba o plemenitem človeku v krutem svetu, ki se spopada s počasno izgubo zdravega razuma.

Let junakov
Trendi Pripravljeni so iti skozi pekel, da bi našli svoj mir #video

Komično-dramatična serija Težave g. Picklesa (Kidding) spremlja Jeffa, znanega kot gospod Pickles (Jim Carrey) – ikono otroške televizije in simbol prijaznosti ter modrosti ameriških otrok, ob katerem so odraščali tudi njihovi starši.

Ko pa se Jeffova družina začne razpadati, ta oboževana oseba odkriva, da ne obstaja pravljica, basen ali lutka, ki bi ga lahko vodila skozi nastalo krizo, ki napreduje hitreje od njegove sposobnosti, da se z njo sooči.

Rezultat tega zapleta je smešna in hkrati srce parajoča zgodba o plemenitem človeku v krutem svetu, ki se spopada s počasno izgubo zdravega razuma.

Pravi detektiv
Trendi Dočakali smo prvi napovednik tretje sezone Pravega detektiva #video

Poslovne in zasebne težave g. Picklesa

Jeff se upira omejitvam, ki mu jih postavljata dobro podmazano kolesje oddaje Čas za lutke gospoda Picklesa in njen izvršni producent Seb (nominiranec za oskarj Frank Langella).

Serijo Težave g. Picklesa je ustvaril Dave Holstein, ki je hkrati tudi izvršni producent, napisal pa je tudi pilotni del. Izvršna producenta serije sta tudi Michel Gondry in njen glavni zvezdnik Jim Carrey. | Foto: Serijo Težave g. Picklesa je ustvaril Dave Holstein, ki je hkrati tudi izvršni producent, napisal pa je tudi pilotni del. Izvršna producenta serije sta tudi Michel Gondry in njen glavni zvezdnik Jim Carrey.

Seb se boji, da bi lahko Jeffovo psihično stanje porušilo kraljestvo, ki so ga zgradili, zato začne pripravljati oddajo za življenje po Jeffu.

Medtem se Deirdre (dvakratna nominiranka za oskarja Catherine Keener), ki je zadolžena za izdelavo lutk, bori z lastnimi osebnimi in profesionalnimi težavami.

Judy Greer igra Jeffovo odtujeno ženo, v vlogi njunega sina pa je odigral Cole Allen. Med gostujočimi igralci sta tudi Justin Kirk in Ginger Gonzaga.

Frankenstein in druge filmske pošasti
Trendi Frankenstein in druge pošasti še vedno živijo #foto #video
Prvi del serije Težave g. Picklesa si že lahko ogledate prek storitev videa na zahtevo HBO on Demand in HBO GO, premiera začetne epizode pa bo na programu HBO v ponedeljek, 8. oktobra, ob 21.30.

Napovednik serije Težave g. Picklesa:

HBO GO na televiziji Telekoma Slovenije
Trendi HBO GO – najboljše serije in filmi vedno in povsod, tudi ko ste na dopustu #video

Programska opcija HBO na televiziji Telekoma Slovenije

Programska opcija HBO vam ponuja pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD).

Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO On Demand, kjer si lahko vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

HBO in Cinemax v vaše domove prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in največje zvezde.


Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO:
HBO/HBO HD 6 in 201/202
HBO 2/HBO 2 HD 204/205
HBO 3/HBO 3 HD 206/207
HBO On Demand 203
HBO GO 240
Cinemax/Cinemax HD 208/234
Cinemax 2/Cinemax 2 HD 209/235

Opomba: Vsi programi v programski opciji HBO omogočajo storitev sedemdnevnega ogleda nazaj.

September na Epic Drama
Trendi Slovo Tudorjev in vrnitev Beowulfa #foto #video
Ne spreglejte