Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
31. 8. 2018,
20.30

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11

Natisni članek

TV Telekoma Slovenije Pickbox TV-serija

Petek, 31. 8. 2018, 20.30

4 leta, 6 mesecev

TV Telekoma Slovenije

Pripravljeni so iti skozi pekel, da bi našli svoj mir #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,11
Let junakov | Let junakov je na letošnjem mednarodnem filmskem festivalu v Cannesu prejel nagrado za najboljšo serijo. | Foto Pickbox

Let junakov je na letošnjem mednarodnem filmskem festivalu v Cannesu prejel nagrado za najboljšo serijo.

Foto: Pickbox

Dramatično serijo Let junakov je navdihnil eden od najbolje prodajanih izraelskih romanov pisatelja Amira Gutfreunda, zgodba pa spremlja štiri veterane posebnih enot izraelske vojske, ki se 11 let po koncu vojne znova zberejo zaradi zelo intimne in kočljive situacije.

Klub žena astronavtov
Trendi Resnična zgodba o življenju žena prvih Američanov v vesolju #video

Mislil je, da je vse izgubil. Ljubezen svojega življenja, vero, prijatelje ... Vojna, v kateri se je boril pred 11leti, je na njem pustila tragične posledice, toda en telefonski klic, ki ga ni nikoli pričakoval, je spremenil vse.

Serija Let junakov (When Heroes Fly) se začne s koncem izraelsko-libanonske vojne leta 2006, v kateri se štirje najboljši prijatelji pripravljajo na vrnitev domov. Enajst let po koncu vojnih misij prijatelji odidejo vsak svojo pot, vsak s svojo zgodbo, težavami in osebno tragedijo.

Pravi detektiv
Trendi Dočakali smo prvi napovednik tretje sezone Pravega detektiva #video

Osebne tragedije štirih vojnih prijateljev

Dekle Yaeli (Ninet Tayeb) je velika ljubezen mladega Aviva (Tomer Kapon) in Dubijeva (Nadav Naytes) sestra, ki je izginila in velja za mrtvo.

Ko pa njeno fotografijo v lokalnem časopisu zagleda Bandu (Moshe Ashkenazi), ki živi in dela v Južni Ameriki, se začne njihova pustolovščina, ki jih popelje v kolumbijski pragozd. Na poti se bo vsak izmed četverice soočil z lastno travmo in preizkusil duševne meje.

Fear the Walking Dead S4
Trendi Nadaljevanje serije Fear The Walking Dead po izgubi dveh priljubljenih likov #foto #video

Nagrada za najboljšo serijo na filmskem festivalu v Cannesu

Let junakov režiserja Omrija Givrona je na letošnjem mednarodnem filmskem festivalu v Cannesu prejela nagrado za najboljšo serijo.

Serija se začne s koncem izraelsko-libanonske vojne leta 2006, v kateri se štirje najboljši prijatelji pripravljajo na dokončno vrnitev domov. | Foto: Pickbox | Foto: Serija se začne s koncem izraelsko-libanonske vojne leta 2006, v kateri se štirje najboljši prijatelji pripravljajo na dokončno vrnitev domov. | Foto: Pickbox

"Samo Bogu bi se zahvalil. Življenje na izraelski televiziji ni vedno lahko, ko pa ustvarite uspešno serijo, je to zato, ker so jo ustvarjali ljudje, ki ljubijo svoje delo, za to se vsem iskreno zahvaljujem.

Serija opisuje posledice vojne, zato bi še dodal: ljubite se, ne bojujte se," je ob prejemu nagrade povedal igralec Kapon.

Frankenstein in druge filmske pošasti
Trendi Frankenstein in druge pošasti še vedno živijo #foto #video

Široka paleta čustev in razvejan scenarij

Z izrazito prepričljivo igro, še posebej dodelanimi liki in nepredvidljivim scenarijem je serija, posneta v Izraelu in Kolumbiji, zelo strastna in polna neverjetno realističnih prizorov.

Skozi epizode se bodo gledalci srečevali s široko paleto čustev ter dinamičnim, nepričakovanim, dramatičnim ter tudi romantičnim in žalostnim scenarijem.

To je pravzaprav serija, ki opisuje prijateljstvo, celjenje ran, nove priložnosti, izgube, še posebej pa človeško moč, ki je lahko nepremagljiva, ko gre za ljubezen.

Vseh devet epizod serije Let junakov bo v videoteki Pickbox na televiziji Telekoma Slovenije na voljo od sobote, 1. septembra.
Ljudje S3
Trendi Kakšna je prihodnost umetne inteligence? #video

Napovednik serije Let junakov:

September na Epic Drama
Trendi Slovo Tudorjev in vrnitev Beowulfa #foto #video

Kako gledati Pickbox?

Vsebine videoteke Pickbox so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte