SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
Junij na Epic Drama

Epski junijski maraton skrivnosti

Junij na Epic Drama
Junija vas bodo na programu Epic Drama razvajali s pustolovščinami mladega policijskega stražnika Endeavourja Morsa in številnimi drugimi junaki ter junakinjami kriminalnih TV-serij. Foto: ITV Global
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Na TV-programu Epic Drama domujejo najboljše in najbolj epske zgodovinske dramske serije. Preverite, katere vrhunske vsebine bomo na njem lahko spremljali junija.

Junij 2020 na Viasat Nature Trendi Največje skrivnostni naravnega sveta
Podmornica

Nadaljevanje v nedeljo, 7. junija, ob 21. uri. │ Sezona: 2. │ Št. epizod: 8 x 60 min. │ Foto: NBCU Nadaljevanje v nedeljo, 7. junija, ob 21. uri. │ Sezona: 2. │ Št. epizod: 8 x 60 min. │ Foto: NBCU

Prva sezona serije Podmornica je požela pohvale kritikov in gledalcev ter prejela številne nagrade za najboljše posebne učinke, najboljšo fotografijo in najboljšo tujo TV-serijo, Vicky Krieps pa je za vlogo Simone Strasser prejela nagrade za najboljšo igralko.

December 1942. Izkušen podmorniški as Johannes von Reinhartz se s podmornico U-822 odpravi na tajno misijo na vzhodno obalo ZDA, da bi tam odložil tri saboterje.

Junij na Epic Drama Toda njegova zvestoba je pod vprašajem, zato mu sledi podmornica U-612 z njenim poveljnikom Wrangelom.

Hoffmann, prejšnji poveljnik podmornice U-612, je komaj ubežal smrti v Atlantskem oceanu in je zdaj našel zatočišče v New Yorku pri Samu Greenwoodu. Tam sreča pokvarjenega odvetnika Bergerja, ne ve pa, ali mu bodo dovolili, da se vrne nazaj v Nemčijo.

V mestu La Rochelle Simone še naprej na skrivaj pomaga tistim, ki trpijo pod nacistično okupacijo, toda vodja Gestapa Forster sumi, da se to dogaja.

Junij na Viasat Explore Trendi Spremljali bomo zahtevne prevoze ogromnih tovorov
Maraton skrivnosti

Vsak dan v juniju od 6. do 18. ure. │ Foto: ITV Global

Vsak dan v juniju od 6. do 18. ure. │ Foto: ITV Global

Junija si boste lahko na programu Epic Drama ogledali najboljše kriminalne drame z vsega sveta.

Spremljajte pustolovščine mladega policijskega stražnika Endeavourja Morsa, preiskave pretkane Phryne Fisher in njenih spremljevalcev Jacka in Dota, nadarjeno ekipo detektivov pod taktirko Williama Murdocha ter impresivne detektivske spretnosti deklet Frankie Drake, Trudy Clarke, Mary Shaw in Flo Chakowitz.

Klub Colectiv Trendi Pretresljiva resnica o smrtonosnem požaru v romunskem nočnem klubu

Napovednik TV-serije Endevaour:

TV-priporočila: Športni filmi Trendi Filmi v športnem duhu

Program Epic Drama je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 251, program Epic Drama HD pa na programskem mestu 252.*

Prvi je vključen v programski opciji STANDARD in MEGA HD, drugi v programsko opcijo MEGA HD, oba programa pa omogočata funkcijo sedemdnevnega ogleda nazaj.

Če želite izvedeti podrobnosti o posameznih vsebinah in preveriti natančen čas njihovega predvajanja, obiščite najzanesljivejši TV-spored programa Epic Drama.

*Velja za komunikator BOX.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin