SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
FOX Crime na TV Telekoma Slovenije

Družina, ki se je posvetila policijskemu poklicu

Policijska družina (Blue Bloods)
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Kriminalna serija Policijska družina (Blue Bloods) spremlja večgeneracijsko družino policistov, ki predano skrbijo za red v New Yorku.

Punčka Trendi Serija, ki razkriva pomen ženskega prijateljstva

Komisar newyorške policije Frank Reagan (Tom Selleck) vodi tako policijo kot svojo družino. Pri obojem je nadvse diplomatski. Ta pristop ubere tudi med ukvarjanjem s politiko, ki je bila trn v peti njegovemu brezkompromisnemu očetu Henryju (Len Cariou), ko je bil ta še na vodilnem položaju.

Člane policijske družine Reagan čakajo dramatični zapleti v zasebnem življenju, v službi pa imajo opravka s kriminalci in pokvarjenimi policisti. | Foto: FOX Crime Člane policijske družine Reagan čakajo dramatični zapleti v zasebnem življenju, v službi pa imajo opravka s kriminalci in pokvarjenimi policisti. | Foto: FOX Crime Frankov najstarejši sin Danny (Donnie Wahlberg) je očetu v ponos, hkrati pa mu povzroča tudi številne skrbi. Danny – izkušen detektiv, družinski človek in vojni veteran – namreč pri reševanju primerov s partnerico Mario Baez (Marisa Ramirez) pogosto uporablja vprašljive metode.

Ženski del in podmladek družine Reagan

Erin Reagan (Bridget Moynahan) je pomočnica tožilca, ki družinske člane usmerja k pravim odločitvam, hkrati pa je tudi mama samohranilka najstnice Nicky (Sami Gayle).

Najmlajši član Reaganovih je Jamie (Will Estes), ki je kot ponos družine končal študij prava na Harvardu. Močna družinska tradicija ga je vseeno prepričala, da se ni odločil za dobičkonosno kariero v pravu in je tudi sam postal policist.

Na sporedu od 16. marca vsako delavnik ob 21. uri na programu FOX Crime.
TV-priporočila: filmi o igrah na srečo Trendi Filmi, ki stavijo na igre na srečo
Program FOX Crime je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 214 in omogoča sedemdneven ogled za nazaj.
Najnovejši sezoni priljubljenih serij o ljudeh, ki rešujejo življenja Trendi Najnovejši sezoni priljubljenih serij o ljudeh, ki rešujejo življenja

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin