SiolNET. Trendi TV Telekoma Slovenije
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.
  • Messenger
  • Messenger
FOX Life na TV Telekoma Slovenije

Serija, ki razkriva pomen ženskega prijateljstva

Punčka
Oglasna vsebina: Telekom Slovenije, d. d.

Komična serija Punčka (Dollface) pripoveduje o dekletu, ki poskuša po razhodu z dolgoletnim partnerjem znova navezati stike z nekdanjimi prijateljicami.

Najnovejši sezoni priljubljenih serij o ljudeh, ki rešujejo življenja Trendi Najnovejši sezoni priljubljenih serij o ljudeh, ki rešujejo življenja

Jules Wiley (Kat Dennings) je zadnjih pet let ves svoj čas posvečala izključno svojemu fantu. Potem pa jo ta nepričakovano zapusti in zdaj se mora Jules spopasti s tem, da se je oddaljila od svojih prijateljic.

Glavna junakinja serije Punčka Jules Wiley (Kat Dennings) se po propadlem romantičnem razmerju zave, kako pomembna so ženska prijateljstva. | Foto: FOX Life Glavna junakinja serije Punčka Jules Wiley (Kat Dennings) se po propadlem romantičnem razmerju zave, kako pomembna so ženska prijateljstva. | Foto: FOX Life Zave se, kako pomembna so ženska prijateljstva, zato poskuša znova navezati stike s prijateljicama iz kolidža Madison Maxwell (Brenda Song) in Stello Cole (Shay Mitchell), spoprijatelji pa se tudi s sodelavko Izzy Levine (Esther Povitsky).

Pri snemanju serije je sodelovala avstralska superzvezdnica

Prvo sezono serije Punčka sestavlja 10 epizod, ustvarjalci na čelu s scenaristko in producentko Jordan Weiss pa so že napovedali snemanje druge sezone.

Ena od izvršnih producentk serije je sicer dvakratna nominiranka za oskarja Margot Robbie, zvezdnica filmov Volk z Wall Streeta (2013), Jaz, Tonya (2017), One so bombe (2019) in Ptice roparice (2020) pa se v seriji pojavi tudi v gostujoči vlogi.

Na sporedu od 8. marca vsak ponedeljek ob 22. uri na programu FOX Life.
TV-priporočila: filmi o močnih ženskah Trendi Neodvisne, ubijalske, radioaktivne in čudežne ženske
Program FOX Life je na televiziji Telekoma Slovenije na programskem mestu 212 in omogoča sedemdneven ogled za nazaj.
Gurmanski vlaki z Jonathanom Phangom Trendi Vabljeni na kulinarično popotovanje z vlaki

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin