Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 8. 2018,
16.23

Osveženo pred

2 leti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,69

Natisni članek

Aljaž Škorjanec Nadiya Bychkova Strictly Come Dancing

Torek, 28. 8. 2018, 16.23

2 leti

Zvezdnika iz Slovenije v priljubljenem BBC šovu #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,69
Strictly Come Dancing 2018 | Aljaž Škorjanec in Nadja Bičkova sta med profesionalnimi plesalci, ki bodo nastopali v novi sezoni BBC šova Strictly come dancing. | Foto Cover Images

Aljaž Škorjanec in Nadja Bičkova sta med profesionalnimi plesalci, ki bodo nastopali v novi sezoni BBC šova Strictly come dancing.

Foto: Cover Images

Septembra se na BBC začne nova sezona priljubljenega plesnega šova Strictly come dancing, v katerem bosta svoje sposobnosti spet pokazala Aljaž Škorjanec in Nadja Bičkova.

V ponedeljek so se pred začetkom nove sezone BBC šova Strictly come dancing predstavili profesionalni plesalci in njihovi zvezdniški plesni partnerji, ki bodo plesali v letošnjih oddajah.

Med profesionalci, s katerimi bodo plesne korake vadili zvezdniki, sta tudi slovenski plesalec Aljaž Škorjanec in ukrajinsko-slovenska plesalka Nadja Bičkova.

Nadja Bičkova na predstavitvi nove sezone. | Foto: Cover Images Nadja Bičkova na predstavitvi nove sezone. Foto: Cover Images

Za Škorjanca bo to že šesta sezona, za Bičkovo druga

Bychkova se je v priljubljenem šovu prvič predstavila lani in takrat s soplesalcem, igralcem Davoodom Ghadamijem zasedla šesto mesto. Škorjanec je medtem že pravi veteran te oddaje, tokratna sezona bo že njegova šesta, leta 2013, ko je v Strictly come dancing plesal prvič, je s soplesalko, modelom Abbey Clancy, zmagal, lani je osvojil drugo mesto.

Aljaž Škorjanec z ženo Janette Manrara, ki prav tako nastopa v šovu | Foto: Cover Images Aljaž Škorjanec z ženo Janette Manrara, ki prav tako nastopa v šovu Foto: Cover Images

Med profesionalnimi plesalci v Strictly come dancing je sicer tudi Škorjančeva žena Janette Manrara. Štajerec in Američanka sta par že od leta 2010, poročila pa sta se lani.

 

A post shared by Aljaž Škorjanec (@aljazskorjanec) on

Preberite še:

Luka in Ben, poroke
Trendi Znanemu Slovencu sta priredila razkošno poroko #video
Trendi Britance navdušila gola Nadiya Bychkova
Ne spreglejte