Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 10. 2020,
9.40

Osveženo pred

3 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22

Natisni članek

samopodoba vadba strije postava Ashley Graham

Petek, 9. 10. 2020, 9.40

3 leta, 6 mesecev

Zvezdnica znova ponosno pokazala strije #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,22

Manekenka za močnejše Ashley Graham že od nekdaj daje zgled s tem, da sprejema svoje telo takšno, kot je – s celulitom, strijami in nekaj odvečnimi kilogrami vred. Zdaj je svoje sledilke ponovno navdušila s fotografijo, na kateri ponosno kaže med nosečnostjo pridobljene strije.

Že od nekdaj je manekenka za močnejše Ashley Graham velika zagovornica tega, da je treba svoje telo sprejemati takšno, kot je, ter ga spoštovati in imeti rad. Da se ženskam zaradi tega, ker nismo videti kot vitke lepotice z modnih brvi, ni treba počutiti slabo v svoji koži. Da so maščobne obloge tu in tam, celulit in strije nekaj običajnega. Sploh za novopečene mamice. Prav zato jo imajo številne ženske po vsem svetu za svojo vzornico in vestno sledijo njenim objavam na družbenem omrežju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Tako je zvezdnica na svojem profilu na Instagramu znova sprožila val navdušenja med sledilkami, ko je objavila serijo prikupnih fotografij s sinkom Isaacom, ki bo kmalu dopolnil devet mesecev. Na njih namreč znova brez sramu na ogled postavlja svoj trebušček, na katerem so od nosečnosti ostale strije.

Poleg tega je za sledilke skupaj s svojo osebno trenerko pripravila serijo brezplačnih vadb, ki jih je poimenovala Thank Bod Workout Challenge, kar v prevodu pomeni vadba, s katero se zahvalimo telesu. Njen namen namreč ni hujšanje, temveč narediti telo močno in si zagotoviti dobro počutje, je poudarila v videu, ki ga je prav tako objavila na Instagramu. Vaje so namenjene krepitvi celotnega telesa, primerne pa so za vse ženske – tudi za nosečnice in mamice po porodu.

Preberite tudi:

Trendi Med dojenjem pokazala (skoraj) vse
Trendi Zvezdnica brez sramu pokazala strije #video
Trendi Škrbasta zvezdnica: Tudi najboljšim se zgodi #video
Ne spreglejte