Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
8. 9. 2019,
18.11

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,75

1

Natisni članek

Alex Rodriguez bolečine ples ob drogu Jennifer Lopez

Nedelja, 8. 9. 2019, 18.11

4 leta, 7 mesecev

Zvezdnica priznala: Ples ob drogu ni za vsakogar

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,75

1

Jennifer Lopez | Jennifer Lopez je kmalu po začetku treningov ugotovila, da ples ob drogu ni mačji kašelj. | Foto Reuters

Jennifer Lopez je kmalu po začetku treningov ugotovila, da ples ob drogu ni mačji kašelj.

Foto: Reuters

Ameriška igralka in pevka Jennifer Lopez je v soboto na filmskem festivalu v Torontu promovirala svoj prihajajoči film Prevarantke z Wall Streeta (Hustlers). V svoji vlogi se je morala med drugim spoprijeti tudi s plesom ob drogu. 50-letna zvezdnica je pred novinarji priznala, da je sprva menila, da bo tovrsten podvig zanjo lahek zalogaj, vendar se je kasneje izkazalo ravno nasprotno.

"Najprej se mi je to zdela super stvar. Da bom pač plesala ob drogu in se zraven zelo zabavala," je na rdeči preprogi v Torontu povedala Jennifer Lopez. A kaj ko je kmalu ugotovila, da ples ob drogu ni za vsakogar. "Potem se je izkazalo, da je to pravzaprav zelo težka stvar. Kako naj se vrtim in potem ustavim?" je pripovedovala zvezdnica, znana tudi pod vzdevkom J.Lo.

J Lo Hustlers
Trendi Igralka razkriva: Za zapeljivimi prizori veliko znoja in modric #video

Ena od najtežjih stvari, ki jih je morala narediti za vlogo

Komična drama Prevarantke z Wall Streeta, v kateri poleg Lopezove igrata tudi Constance Wu in Julia Stiles, v manjših vlogah pa sta pri filmu sodelovali tudi raperki Lizzo in Cardi B, po poročanju BBC govori o skupini newyorških striptizet, ki poskušajo od svojih klientov z Wall Streeta izvleči čim več denarja.

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez prihodnji teden (še) ne bosta skočila v zakonski stan. | Foto: Reuters Jennifer Lopez in Alex Rodriguez prihodnji teden (še) ne bosta skočila v zakonski stan. Foto: Reuters

Čeprav je glavna tema filma prijateljstvo med ženskami, to ustvarjalcev ni odvrnilo od snemanja številnih seksualnih prizorov, tudi plesa ob drogu, ki ga je morala izvesti J.Lo. Ta je včeraj v Torontu poudarila, da je med treningi kljub dolgoletnim plesnim izkušnjam večkrat postala omotična, med vajami pa je staknila tudi precej modric.

"Človek bi si mislil, da mu bo pomagalo to, da je plesalec, vendar to ne drži. Sicer se dobro premikam, vendar pa nisem pripravljena na akrobacije in nimam moči, ki je potrebna za to. Na srečo sem imela izjemnega učitelja, vendar je bila to ena od najtežjih stvari, ki sem jih morala do zdaj narediti za vlogo. Res je bolelo," je dodala zvezdnica.

Trendi 50-letnica osupnila z videzom v Franciji #video

V zakonski stan za zdaj še ne bo skočila

J.Lo se je v zadnjih dneh pod drobnogledom medijev znašla tudi zaradi zasebnega življenja. Po nekaterih informacij naj bi že prihodnji teden skočila v zakonski stan s svojim 44-letnim zaročencem, nekdanjim igralcem bejzbola Alexom Rodriguezom. Po poročanju tabloida TMZ se to še ne bo zgodilo, vendar pa naj bi se J.Lo in A-Rod že lotila priprav na poročno slavje.

 

 

Ne spreglejte