Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 2. 2022,
14.31

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,82

1

Natisni članek

Pamela Anderson Lily James

Petek, 4. 2. 2022, 14.31

2 leti, 2 meseca

Vsi govorijo o prsih Lily James: le kako ji je to uspelo?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,82

1

Lily James | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Lily James je za preobrazbo v Pamelo Anderson v novi seriji Pam & Tommy vsak dan potrebovala štiri ure. A oboževalce serije najbolj zanima, kako je Lily James dobila tako veliko oprsje.

Igralka Lily James je v novi seriji Pam & Tommy upodobila zvezdnico Obalne straže Pamelo Anderson. Serija prikazuje resnično zgodbo, ko je bil iz domovanja zakoncev Tommyja Leeja in Pamele Andersen ukraden intimni posnetek in objavljen na internetu.

Preobrazba iz Lily James v Pamelo Anderson ni bila lahka. Kot je povedala igralka za Entertainment Weekly, je postopek trajal štiri ure. Morali so ji urediti pričesko, nanesti ličila in protetiko ter poskrbeti za oblačila. "Ob 3.30 sem že bila na kozmetičnem stolu in mojstri so potrebovali štiri ure, da so mi ustvarili videz Pamele," je povedala igralka.

Jamesova je tudi opozorila, da vseeno niso uporabili toliko protez, kot bi si mislili. Največ je bilo treba narediti za povečanje prsi. "Moje prsi so postale neverjetne. Nikoli, nikoli ne bi ugotovili, da sem to jaz. Bilo je šokantno. Ker so za povečanje prsi potrebovali precej časa, jih nisem nosila toliko, kot bi si želela. Nekako smo goljufali z mojimi prsmi, si izmislili obleke in stvari, da bi jih prikrili ali skrili ter ustvarili iluzijo, da so večje."

Serija Pam & Tommy se osredotoča tudi na to, da je bila Andersonova ob kraji videoposnetkov medijsko veliko bolj izpostavljena in javno linčana kot Lee. O tem je v intervjuju za IndieWire spregovorila tudi Jamesova: "Naš namen je bil tudi, da nastavimo ogledalo družbi, da bi ljudje spregledali lastno krivdo in prispevali k zdravemu obnašanju na spletu. Vsi nosimo del krivde."

Preberite še:

Pamela Anderson
Trendi Tudi s petim ni bilo sreče: Pamela Anderson se ločuje
Pamela Anderson
Trendi Najbolj vroč domači video Pamele Anderson tokrat v TV-seriji
Pam & Tommy
Trendi Igralko preobrazili v Pamelo Anderson, podobnost je neverjetna #foto

 

Ne spreglejte