Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 12. 2023,
17.03

Osveženo pred

4 mesece, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,99

Natisni članek

Playboy videz obraz ličila Pamela Anderson

Sreda, 6. 12. 2023, 17.03

4 mesece, 3 tedne

Pamela Anderson navdušuje brez ličil #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,99
Pamela Anderson | Največ pozornosti na podelitvi t. i. "modnih oskarjev" je letos pritegnila nekdanja Playboyeva zajčica in zvezda serije Baywatch Pamela Anderson.  | Foto Reuters

Največ pozornosti na podelitvi t. i. "modnih oskarjev" je letos pritegnila nekdanja Playboyeva zajčica in zvezda serije Baywatch Pamela Anderson. 

Foto: Reuters

Nekdanja Playboyeva zajčica Pamela Anderson v zadnjih mesecih navdušuje s svojim naravnim videzom. Po pariškem tednu mode v začetku oktobra se je brez ličil pojavila tudi na nedavni podelitvi modnih nagrad v Londonu in znova navdušila.

Podelitev tako imenovanih "modnih oskarjev" je tradicionalno potekala v londonski dvorani Royal Albert Hall, kjer se vsako leto zberejo številne modne navdušenke. Letos je največ pozornosti pritegnila nekdanja Playboyeva zajčica in zvezda serije Baywatch Pamela Anderson

V središču pozornosti njen naravni videz

Na rdeči preprogi je nosila bel komplet, v središču pozornosti pa je bil tudi tokrat njen naravni videz. Lase je imela spete v nizek čop, nosila je majhne srebrne uhane, ki so še bolj poudarili njen obraz. 

"Nočem tekmovati z oblačili. Ne poskušam biti najlepše dekle v sobi. Čutim svobodo in olajšanje," je 56-letnica povedala za francoski Vogue. Dodala je, da je zdaj sprejela svojo naravno lepoto in poskuša biti vzor drugim ženskam. "Mislim, da sem najsrečnejša v svoji koži. Pomembno je, kaj je pod oblačili, in mislim, da lepota resnično prihaja od znotraj. Vem, da zveni kot kliše, vendar mi je všeč," je sklenila.

Na rdeči preprogi je nosila bel komplet, lase je imela spete v nizek čop, videz pa povezala z majhnimi srebrnimi uhani. | Foto: Reuters Na rdeči preprogi je nosila bel komplet, lase je imela spete v nizek čop, videz pa povezala z majhnimi srebrnimi uhani. Foto: Reuters

"Ljubezen in lepota prihajata od znotraj"

Fotografijo, na kateri je brez ličil, je delila tudi s svojimi sledilci na Instagramu in dodala opis: "Izžarevajte ljubezen," s katerim je spomnila na svojo izjavo, da ljubezen in lepota prihajata od znotraj. 

Preberite tudi:

Pamela Anderson, The Baywatch
Trendi Za kopalke Pamele Anderson odšteli dobrih 25 tisočakov
Pamela Anderson
Trendi Pamela Anderson bo zaigrala v priljubljeni srbski seriji
Jennifer Lawrence
Trendi Zvezdnica zanika obisk lepotnega kirurga: Neverjetno je, kaj lahko naredijo ličila
Ne spreglejte