Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
20. 1. 2024,
8.00

Osveženo pred

3 mesece, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,63

Natisni članek

premiera Planet TV Courtney Jai Lily James

Sobota, 20. 1. 2024, 8.00

3 mesece, 1 teden

Zvezdnica priznala: Ob njem sem dobila kurjo polt

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,63

Na Planetu si boste lahko nocoj ob 21.45 ogledali romantično vojno dramo Izjema (The Exception). V njej poleg Christopherja Plummerja igrata tudi Jai Courtney in Lily James, ki sta v enem od intervjujev priznala, sta izjemno navdušena nad samo zgodbo, še bolj pa nad tem, da sta imela priložnost sodelovati s takšno legendo, kot je bil Plummer.

Mastercard podkast navdiha z Borutom Pahorjem
Planet TV Je to mogoče? Smučarski skakalec se boji višine!

Romantična vojna drama je nastala na podlagi romana Alana Judda z naslovom The Kaiser’s Last Kiss, v njej pa lahko spremljamo Jaia Courtneyja v vlogi nemškega stotnika, ki je določen za vodjo osebne straže zadnjemu nemškemu cesarju Wilhelmu II. (Christopher Plummer), ki je moral po porazu v prvi svetovni vojni abdicirati in celo zapustiti Nemčijo. Njegova naloga je dejansko iskanje vohuna, ki sabotira nacistične vojne načrte.

Jai Courtney in Lily James | Foto: promocijsko gradivo Jai Courtney in Lily James Foto: promocijsko gradivo

Tako Lily James kot Jai Courtney se pred začetkom snemanja same zgodbe nista poznala. Oba je scenarij že po prvem branju navdušil, Jaia celo toliko, da je potem takoj prebral še knjigo. "Gre za čudovito zgodbo, v kateri se odnosi spletejo med liki, za katere bi na prvo žogo dejal, da nočejo imeti opravka eden z drugim," je sprva dejala Lily, Jai pa jo je dopolnil:

Štiri poroke
Planet TV Na Planetu lahko spremljate nov poročni šov

"Obenem gre za zgodbo, v kateri ljubezen nadvlada nad ideologijo, ki hkrati postavlja tudi vprašanje, kakšen človek si, ko slečeš uniformo. Poudarjena sta iskanje resnice in dejansko razumevanja tega, čemur si zvest."

Christopher Plummer in Lily James | Foto: promocijsko gradivo Christopher Plummer in Lily James Foto: promocijsko gradivo

Zvezdnika sta imela v tem filmu priložnost sodelovati z enim največjih kanadskih igralcev, Christopherjem Plummerjem, ki je naredil izjemen vtis na oba. "Sodelovati s Christopherjem je bilo neverjetno. Res je bil fenomenalen igralec. Med gledanjem njegove igre sem dobila kar kurjo polt," je priznala Lily, nič manj skromen pa ni bil niti Jai:

"Poleg tega je bil zelo zabaven. Dokazal pa je, da je upravičeno legenda. Vsi smo se počutili privilegirano, da smo imeli možnost snemati z njim. Zelo sem vesel, da sem doživel to izkušnjo, ki je ne bom nikoli pozabil."

Kdo si ti?
Planet TV Spektakularni šov spet na Planetu

Christopher Plummer je bil namreč igralec z zelo vsestransko kariero, Jai pa je priznal, da nanj gleda kot na vzornika. "Christopher je celo kariero izbiral zgodbe, ki so bile po njegovem mnenju vredne tega, da se povedo širšemu občinstvu. Vedno je iskal izzive, jih je premagoval in tako rastel kot oseba, ne glede na starost. To se mi zdi navdihujoče in upam, da se bom s tem lahko ob koncu kariere pohvalil tudi sam!"

Romantično vojno dramo z naslovom Izjema (The Exception) si boste na Planetu lahko premierno ogledali nocoj ob 21.45! Pred tem ne zamudite legendarne komedije Blondinka s Harvarda 2.

Dirka po Avstraliji
Planet TV Kolesarska dirka po Avstraliji na Planet 2
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Dobro leto po šovu se je razšel tudi ta priljubljeni par
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Po težki diagnozi se je strokovnjakinja že vrnila na snemanje priljubljenega šova
Blondinka s Harvarda 2
Planet TV Reese Witherspoon: Ta blondinka vam je lahko za vzor
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte