Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
20. 1. 2024,
8.00

Osveženo pred

3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Natisni članek

Planet TV Reese Witherspoon

Sobota, 20. 1. 2024, 8.00

3 mesece

Reese Witherspoon: Ta blondinka vam je lahko za vzor

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,04

Na Planetu si nocoj ob 20. uri lahko ogledate romantično komedijo Blondinka s Harvarda 2, v kateri ponovno blesti Reese Witherspoon. Igralka je spregovorila o tem, kakšno odgovornost ima v družbi zaradi te vloge, povedala pa je tudi, kaj je spremenilo njen pogled na svet in zakaj je ta film lahko vsem za vzor.

Štiri poroke
Planet TV Na Planetu lahko spremljate nov poročni šov

Blondinka s Harvarda ali Elle Woods, ki jo igra slavna zvezdnica Reese Witherspoon, je znana po idiličnem pogledu na svet, svojih rožnatih oblačilih in ljubezni do nakupovanja oblikovalskih oblačil. Po izidu prvega in drugega dela filma je Reese Witherspoon postala vzor številnim mladim dekletom in v intervjuju za IGN je razkrila svoj pogled na odgovornost, ki jo to prinaša.

Kdo si ti?
Planet TV Spektakularni šov spet na Planetu

"Mislim, da materialni vidik pri vsem tem ni tako poudarjen, kot se zdi. Elle zagotovo nosi veliko oblačil, vendar sem razmišljala o tem. Mislim, da je za ženske to podobna izkušnja, kakor je za fantke videti avto v filmu o Jamesu Bondu. Še vedno gre za film. To je tisto, kar je zabavno. Sama nimam toliko oblačil, kot jih ima Elle Woods. Tega si nihče zares ne želi. Gre le za njeno predstavo o skrbi zase in dobrem videzu ter dobrem počutju. Mislim, da film ne poudarja tega, da morajo biti vse stvari nujno od dragih oblikovalcev."

Reese Witherspoon kot Elle Woods. | Foto: promocijsko gradivo Reese Witherspoon kot Elle Woods. Foto: promocijsko gradivo

V nasprotju z odigranim likom je Reese veliko bolj prizemljena, vseeno pa so jo vprašali, kaj bi storila, če bi osebnostne lastnosti Elle Woods začela opažati pri hčerki. "Ona je tako ali tako zelo hitro vzljubila rožnato barvo in čevlje z visoko peto. In to je povsem v redu. Mislim, da se je na tak način igrala. Svoje mame namreč ni videla tako oblečene nikjer drugje kot na snemanju," je pojasnila zvezdnica.

Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Dobro leto po šovu se je razšel tudi ta priljubljeni par

Elle Woods ima idealističen pogled tudi pri dojemanju resnih vprašanj in odgovarjanju na njih. "Da, ta njena logika se mi zdi zelo smešna. Vsa ta alternativna resničnost je namreč kot ustvarjena zanjo, za nameček pa ljudi z njo dejansko prepriča. To se mi v filmu zdi najzabavnejše," je dejala Reese, nato pa poudarila:

"Ampak to je fantazija. To je samo film. V resničnem življenju to ni mogoče. Vseeno mislim, da je še vedno navdihujoča in da je lahko za vzor drugim, saj ta ideja pozitivnega razmišljanja in pozitivnega odnosa do sveta lahko premaga vse."

Mastercard podkast navdiha z Borutom Pahorjem
Planet TV Je to mogoče? Smučarski skakalec se boji višine!

Reese je za konec priznala, da odkar je postala mati, veliko pozorneje izbira filme, v katerih igra. "Mislim, da se to zgodi vsaki ženski, ko dobi otroka. Sama od takrat razmišljam o posledicah vsake odločitve, ki jo sprejmem. Tudi pri vsakem scenariju, ki ga preberem, razmišljam o tem, kaj bo, če me bo v tej vlogi videl otrok. Prav zaradi tega sem prepričana, da bi moral vsak ustvarjalec filmov, ki se predvajajo na televiziji in v kinematografih, razmišljati in opravljati svoje delo odgovorno."

Romantično komedijo Blondinka s Harvarda 2 (Legally Blonde 2: Red, White and Blonde) si lahko na Planetu ogledate nocoj ob 20. uri. Ob 21.45 pa si boste lahko ogledali romantično vojno dramo Izjema (The Exception).

Dirka po Avstraliji
Planet TV Kolesarski navdušenci bodo spet prišli na svoj račun #video
Poroka na prvi pogled: Avstralija
Planet TV Po težki diagnozi se je strokovnjakinja že vrnila na snemanje priljubljenega šova
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte