Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
9. 7. 2022,
7.00

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,65

7

Natisni članek

Teja Jugovic Intervju Trendičvek

Sobota, 9. 7. 2022, 7.00

1 leto, 8 mesecev

Trendičvek

Slovenska vplivnica osupnila z iskreno izpovedjo: Priznam, bila sem prava mala piromanka #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,65

7

Ena najbolj znanih slovenskih mam na Instagramu je zagotovo Cool Mamacita Teja Jugovic, ki je tudi gostja tokratnega Trendičveka. Presenetilo vas bo, kaj vse je ušpičila v otroštvu, razkrila najbolj romantične geste svojega Janija in svoj skriti talent, ki ji pogosto pride prav. Povedala nam je, kaj je bila najbolj in katera najmanj kul stvar, ki jo je v življenju naredila, pa o najbolj nenavadnih vprašanjih sledilcev, in o tem, kako dobro in do kdaj se da od vplivništva v Sloveniji živeti.

Tea Jugovič | Foto:

Če rečemo Cool Mamacita, vsi vemo, o kom je govora. Teja, nekdaj Perjet, danes Jugovic, je v življenju počela že marsikaj. Sodelovala je na lepotnih tekmovanjih in se preizkusila v hoji po modni brvi. Pri 18 letih je postala druga spremljevalka mis športa, na izboru za mis Slovenije pa se je leto pozneje uvrstila v finale. S svojo lepoto je pritegnila tudi pozornost Maxa Modica, ki mu je pozirala v kostumu zapeljive zajčice. Širši javnosti pa se je vtisnila v spomin predvsem kot udeleženka kuharskega resničnostnega šova, kjer je spoznala tudi ljubezen svojega življenja Janija Jugovica.

Tea Jugovič | Foto:

Danes pa je postavna in zgovorna lepotica uspešna vplivnica, ki ji na Instagramu sledi več kot 100.000 sledilcev. Tam je vedno zelo neposredna, šaljiva, iskrena, pogosto ruši tabuje. Zaveda pa se tudi vpliva, ki ga današnje objave pustijo na mladih dekletih, zato jim vselej polaga na srce, naj bodo, kar so, in naj se ne primerjajo z drugimi.

Tea Jugovič | Foto:

A njena najpomembnejša vloga v življenju ostaja vloga mame. Z Janijem sta starša deklici Siji in dečku Inaju. "Biti mama pomeni vrtiljak čustev," pravi Teja. Po letih sanjarjenja o lastni hiški se je družinici zdaj izpolnila še ena želja. Kmalu se namreč selijo v Ihan, kamor se bodo preselili v svoj novi dom – hiško.

Tea Jugovič | Foto:

Teja je bila tudi gostja našega Trendičveka. Presenetilo vas bo, kaj vse je ušpičila v otroštvu, razkrila nam je najbolj romantične geste svojega Janija in svoj skriti talent, ki ji pogosto pride prav. Povedala nam je, kaj je bila najbolj in katera najmanj kul stvar, ki jo je v življenju naredila, pa o najbolj nenavadnih vprašanjih sledilcev in o tem, kako dobro in do kdaj se da od vplivništva v Sloveniji živeti.

Viktorija Bencik Emeršič
Trendi Presenetilo vas bo, kaj si je želela postati Viktorija Bencik Emeršič #video
Ula Furlan
Trendi Ula Furlan o zaljubljenosti: Prstana še ni #video
Tanja Ribič
Trendi Tanja Ribič: Nikoli ne bi zamenjala svojega življenja z življenjem svetovnih zvezdnikov, ki sem jih spoznala #video
Marjanca Polutnik
Trendi Ne boste verjeli, kam se bo preselila Marjanca Polutnik! #video
Anže Škrube
Trendi Anže Škrube razkril, katera je njegova "celebrity crush" #video
Ne spreglejte