Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 6. 2023,
11.12

Osveženo pred

11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,40

Natisni članek

The Crowded Room premor igralec igranje Tom Holland

Petek, 9. 6. 2023, 11.12

11 mesecev

Zvezdnik si bo vzel premor, saj ga je zadnja vloga zlomila

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,40
Tom Holland |  Tom Holland je razkril, da ga je zadnja vloga v seriji The Crowded Room "povsem zlomila". | Foto Guliverimage

Tom Holland je razkril, da ga je zadnja vloga v seriji The Crowded Room "povsem zlomila".

Foto: Guliverimage

Britanski igralec Tom Holland je v videopogovoru za portal Extra razkril, da ga je zadnja vloga v seriji The Crowded Room povsem zlomila, zato si bo vzel eno leto igralskega premora.

27-letni igralec Tom Holland je v nedavnem intervjuju za portal Extra povedal, da trenutno ne snema filmov, saj si je vzel leto premora. Kot je povedal, je bila njegova vloga Dannyja Sullivana v psihološkem trilerju The Crowded Room zelo zahtevna, poleg tega pa je dodaten pritisk čutil zaradi dela izvršnega producenta, ki ga je opravljal v seriji.

Johnny Depp
Trendi Pirat, rocker in upornik Johnny Depp dopolnil 60 let

Holland je povedal tudi, da mu je izkušnja igranja Dannyja Sullivana pomagala, da se je razvil tudi osebnostno, česar mu do zdaj še ni dala nobena druga vloga. V pripravi za vlogo se je pogovarjal s psihologi in psihiatri in se bolj začel zavedati sprožilcev stresa, zaradi česar se je odpovedal alkoholu in družbenim omrežjem.

Tom Holland | Foto: AP / Guliverimage Foto: AP / Guliverimage

Bil je producent in igralec

"Težko obdobje je bilo, zagotovo. Raziskovali smo določena čustva, ki jih brez dvoma nisem še nikoli občutil. In povrhu vsega sem bil še producent, se ukvarjal z vsakodnevnimi težavami, ki se pojavljajo na vsakem takem snemanju, kar je pomenilo dodaten pritisk," je povedal mladi igralec, ki je dodal, da je bilo preprosto preveč opravljati dve funkciji, delo igralca in producenta.

Povedal je tudi, da je sicer vajen trdega dela in da se je vedno držal vodila, da je trdo delo dobro delo, a ga je ta serija preprosto zlomila. "Prišel je trenutek, ko sem si nujno moral vzeti premor, izginiti, odpotovati v Mehiko za en teden, ležati na plaži in se povsem umakniti," je razkril Holland.

Prav zaradi te serije si je igralec tudi vzel leto dni premora, trenutno pa se ukvarja z rastlinami, ureja svoj vrt ter uživa v prostem času.

Cuba Gooding
Trendi Ženski, ki ga je obtožila posilstva, plačal vrtoglav znesek, ta je tožbo umaknila

Triler temelji na biografski knjigi

Psihološki triler The Crowded Room temelji na biografski knjigi The Minds of Billy Milligan, ki jo je leta 1981 napisal Daniel Keyes. Zgodba govori o resničnem, a danes že pokojnem Billyju Milliganu, ki je bil v 70. letih obtožen več kaznivih dejanj, med drugim treh posilstev. Med sodnim postopkom so ugotovili, da trpi za disociativno motnjo identitete, na podlagi česar je bil pozneje krivde oproščen.

V seriji, ki premiero dočaka 9. junija, bodo ob Hollandu zaigrali še Amanda Seyfried, Sasha Lane, Will Chase, Laila Robins, Lior Raz in drugi.

Holland je sicer v preteklosti zaigral v filmih Spider Man, kjer je upodobil lik Petra Parkerja, poleg tega pa tudi v akcijsko-pustolovskem filmu Uncharted, Maščevalci: Zaključek (Avengers: Endgame), Stotnik Amerika: Državljanska vojna in drugih.

Preberite še:

zendaya
Trendi Na rdečo preprogo v izzivalni pajkovki #foto
Uncharted_3_1200x800
Trendi Tom Holland v akcijsko-pustolovskem spektaklu Uncharted
Ioan Gruffudd
Trendi 13-letna hči znanega igralca proti očetu vložila zahtevo za prepoved približevanja
Ne spreglejte