Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
23. 12. 2021,
11.05

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

6

Natisni članek

Vladimir Putin

Četrtek, 23. 12. 2021, 11.05

2 leti, 4 mesece

To naj bi bila Putinova skrivna hči: se je preveč hvalila z luksuzom?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

6

18-letnica, o kateri se šušlja, da je hči ruskega samodržca, se je na družbenih omrežjih rada pohvalila z luksuznim življenjskim slogom, nato pa je nenadoma umolknila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)

V začetku letošnjega leta so se v medijih pojavile navedbe, da je 18-letna Jelizaveta Krivonogič hči ruskega predsednika Vladimirja Putina. Na Instagramu, kjer se predstavlja kot Luiza Rozova, je nemudoma postala zelo priljubljena, zdaj ji tam sledi prek 80 tisoč ljudi, mnogi pa so opazili, da je v zadnjih mesecih nenadoma utihnila.

Jelizaveta se je na Instagramu v preteklosti hvalila z razkošjem, v katerem naj bi živela, najraje je objavljala prestižne modne kose, ki jih nosi, od oblačil do torbic in nakita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)

Od 1. oktobra pa na njenem profilu na Instagramu vlada molk, ki so ga opazili tudi njeni sledilci. "Kam si izginila," jo je v komentarjih vprašala ena od sledilk, "ti je oče prepovedal objavljati luksuz, v katerem živiš?"

Ko je februarja letos ruski portal Proekt o Jelizaveti zapisal, da naj bi bila Putinova hči, so poročali tudi, da je didžejka in da ima lastno modno znamko, toda njeno življenje na veliki nogi naj bi financiral Putin. Ko je letos praznovala 18. rojstni dan, naj bi jo na razkošno zabavo odpeljali kar s predsedniškim avtomobilom.

Jelizavetina mama Svetlana Krivonogič, nekdanja Putinova ljubimka, se je medtem pojavila v zloglasnih Panamskih dokumentih, ki so razkrili, da je njeno premoženje vredno okoli sto milijonov ameriških dolarjev, med drugim pa naj bi imela v lasti delnice več ruskih državnih podjetij.

Putin in Svetlana Krivonogič naj bi začela ljubimkati leta 1999, ko je bil on še poročen, razšla pa naj bi se malo pred tem, ko so mediji začeli poročati, da naj bi bil Putin v zvezi z ritmično gimnastičarko Alino Kabajevo. Po nekaterih navedbah naj bi tudi s Kabajevo imel otroke, a za zdaj sta njegovi uradni potomki le 36-letna Marija in 35-letna Katerina, ki sta se mu rodili v zakonu z Ljudmilo Putin. Od te se je ločil leta 2013.

Preberite še:

Alina Kabajeva
Trendi Putinova domnevna ljubica po več kot dveh letih spet v javnosti #video
Trendi Putinova nekdanja žena se je poročila z 21 let mlajšim
Ne spreglejte