Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
8. 3. 2019,
10.58

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,66

5

Natisni članek

Severina

Petek, 8. 3. 2019, 10.58

5 let, 1 mesec

"Severina je izgubila stik z realnostjo, odrekla se je prijateljem"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,66

5

Severina | Foto Mediaspeed

Foto: Mediaspeed

Hrvaška zvezdnica se je po 17 letih sodelovanja razšla z menedžerjem, ki je bil tudi njen tesen prijatelj. Njeni znanci pravijo, da sta za razdor med njima kriva njen mož in njegova družina.

Hrvaško glasbeno sceno je razburkala vest, da sta se razšla pevka Severina Kojić in njen dolgoletni menedžer Tomislav Petrović, ki mu mnogi pripisujejo vse zasluge za pevkin uspeh.

Nihče ni javno potrdil, zakaj se je končalo njuno sodelovanje in tudi prijateljstvo, a kot piše časopis Slobodna Dalmacija, so bili glavni razlogi finance in različni pogledi na to, kako naj bi se pevkina kariera razvijala v prihodnje. Govori se, da bo vlogo menedžerja prevzel kar Severinin mož Igor Kojić, še piše omenjeni časopis, ki dodaja, da jo Kojić, vse odkar sta skupaj, vedno spremlja na koncertih.

Severina
Trendi Severina končno pokazala svojo poroko #video

Bližnji pevkin sodelavec je za Slobodno Dalmacijo potrdil, da njen mož in njegova družina močno vplivata nanjo, krivi naj bi bili tudi za spor glede financ, poslovanja in njene kariere v prihodnosti. Severina naj bi zaradi njihovega vpliva začela dvomiti o menedžerjevi poštenosti, kar ga je močno prizadelo. "Pazil je nanjo in na vse v njenem življenju - kariero, otroka, družino in prijatelje, boril se je v njenih pravnih bitkah, ki jih ni bilo malo, skrbel je za vse in temu podredil svoje življenje," še piše dalmatinski časopis.

Severina
Trendi Severinin menedžer o golih fotografijah: To je maščevanje njenega bivšega

"Kojići so jo vzeli pod svoje okrilje. Ni več enaka, odrekla se je ogromno prijateljem," so v Slobodni Dalmaciji povzeli besede ljudi, ki Severino poznajo in ki ne morejo verjeti, da se je odrekla menedžerju, ki je svoje življenje posvetil njeni karieri.

"Povsem je izgubila stik z realnostjo," je še dejal eden od njih, "prepričali so jo, da lahko dela manj in zasluži več, medtem pa se sploh ne zaveda, da ji zaradi napačnega izbora pesmi v zadnjih letih pada priljubljenost."

Oglejte si še:

Severina na Ptuju
Trendi Severina na Ptuju v kolesarskih hlačkah #foto
Trendi Severina provocirala novinarko: Niste vi vedno hoteli postati voditeljica?
Ne spreglejte